Region

Svet

Nina Badrić žrtva prevare! Raduje se odšteti!

Nina Badrić žrtva prevare! Pevačica odmah angažovala adkovate! Reč je o reklami za tablete za mršavljenje u kojoj se navodi da je Badrićeva izgubila 19 kilograma konzumirajući ih. Biće ovo lepa tužba čijoj se odšteti unapred radujem, napisala je pevačica!

Nina Badrić žrtva prevare! Raduje se odšteti! Screenshoot/InstagramPevačicu Ninu Badrić je razbesnela lažna reklama koja se pojavila na internetu, a ona se brzo oglasila i najavila tužbu.

Reč je o reklami za tablete za mršavljenje u kojoj se navodi da je Badrićeva izgubila 19 kilograma konzumirajući ih.

Nina je brzo reagovala kako bi demantovala bilo kakvu vezu sa ovim proizvodom, a tim putem i naglasila da je ceo slučaj već predala svom advokatu.

"Biće ovo lepa tužba čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su nažalost masovno poverovali i naseli, samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga. Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laži. Zaista nemam veze s ovim." - napisala je Nina na svom Instagram storiju.

Ona je, takođe, zamolila da joj se svi koji su ovaj proizvod kupili jave kako bi prikupila što više informacija.
 

Dragana Mitar ponovo ljubomorisala Edu zbog Zilhe! (VIDEO)

"Molim da mi se jave u DM svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata svaki info nam je bitan. Hvala unapred." - napisala je na sledećoj objavi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>