Style

Ljubav

Retro je ponovo u modi! Uz minimalan napor zablistajte!

Retro je ponovo u modi! Opremite garderober komadima koji odišu duhom 80-ih godina i bićete spremne da uz minimalan napor zablistate u svakoj prilici. Tih godina bili su popilarni puf rukavi, naramenice, jarke boje, upečatljivi materijali i ženstvenost pre svega.

Retro je ponovo u modi! Uz minimalan napor zablistajte! Screenshoot/InstagramTrendovi upravo iz ove dekade su se u velikom broju vratili na modnu scenu. Tih godina bili su popilarni puf rukavi, naramenice, jarke boje, upečatljivi materijali i ženstvenost pre svega.

Vreme je da bacite pogled na to što je trenutno aktuelno i pronađete komad koji je po vašem ukusu. Verujemo da ćete se zaljubiti u gotovo sve. Uz njih svaki autfit dobija zanimljivu notu.


Top sa puf rukavima

Nezaobilazan ove sezone, top sa predimenzioniranim rukavima. U ovom komadu struk automatski postaje vizuelno uži. Osim toga neodoljivo asocira na leto, a u njemu nećete proći neopaženo.


Mini haljina sa puf rukavima

Svaka dama koja zna šta je dobar stil izabraće ovu haljinu. U njoj figura izgleda fenomenalno, a vrlo je efektna. U njoj ćete ostaviti utisak zabavne i smele osobe.
 

Hit ove modne sezone! Obojeno veštačko krzno diže raspoloženje!


Upečatljiv nakit

Idealan aksesoar koji će začiniti celu modnu priču su upravo velike minđuše. U ovom slučaju neka vaš izbor budu alke, koje savrešeno opisuju duh 80-ih godna.


Plišane torbe

Pliš je vrlo popularan ovih dana, a torba od ovog materijala odlično izgleda. Ovaj ženstveni komad mora da se nađe u vašem garderoberu.


Rajf za kosu

Ovaj aksesoar za kosu je postao pravi hit. Ne postoj dama koja nije pala na njega. Popularne su sve boje i svi materijali. Od onih plišanih, do ukrašenih biserima, svi dolaze u obzir. Mali detalj koji će upotpuniti ceo stajling.
 

Zlatna pravila mode: Žena sa stilom ne nosi ovo nikada!

Platforme 

Nismo ih viđali nekoliko godina, ali ove zime su ponovo postale aktuelne. Cipele sa platformom su jedne od najudobnijih. U njima ćete bez problema moći da provedete i nekoliko sati. U obzir dolaze i sandale u kombinaciji sa tamnim čarapama i haljinom.


Predimenzionirani sakoi

Sakoi i odela su broj jedan ove zime. Za dnevne varijante iskombinujte sako i farmerke, a za večernje prilike obucite sako umesto haljine. Morate da priznate da takav stajling moćno izgleda.

 

Plišane haljine

Pomenuli smo već da se pliš vratio na velika vrata. Osim torbi i plišane haljine su osvojile srca dama. Idealna varijanta za noćni izlazak.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Cosmopolitan

Povezane vesti:


>