Region

Svet

Mustafa Nadarević progovorio o teškoj borbi sa bolešću!

Glumac Mustafa Nadarević (76) boluje od teške bolesti. Bori se sa rakom pluća već duže vreme, a sad je progovorio o tome. Glumac je progovorio o teškoj borbi sa bolešću!  Prihvatio sam je kad sam shvatio da je to deo života!

Mustafa Nadarević progovorio o teškoj borbi sa bolešću! Screenshoot/YoutubeGlumac Mustafa Nadarević (76) boluje od teške bolesti. Bori se sa rakom pluća već duže vreme, a sad je progovorio o tome.

- Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest - rekao je Mustafa za Media Servis i naglasio da je, na sreću, došao na vreme na pregled.
 

Glumac Itan Sapli je izgubio više od 80 kg! Zapanjujuća transformacija!Pušačima je poručio da ne budu primitivni kao on i da se ne plaše lekara.

- Meni je doktor još kao malom detetu bio ''jao'', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer je onda izlečenje vrlo blizu - kaže glumac.

U ranoj fazi karcinom pluća nema simptome, pa mnogi ne budu svesni da su bolesni. Rano otkrivanje raka može spasiti živote u 80 posto slučajeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24 sata.hr

Povezane vesti:


>