Svet

Region

Glumac Itan Sapli je izgubio više od 80 kg! Zapanjujuća transformacija!

Itan Sapli danas izgleda potpuno drugačije i živi zdravijim načinom života. Glumac je izgubio više od 80 kg! Zapanjujuća transformacija! Svoju karijeru započeo u seriji "Dečak upoznaje svet".

Glumac Itan Sapli je izgubio više od 80 kg! Zapanjujuća transformacija! Screenshoot/Instagram



Američki glumac Itan Sapli (43) je svoju karijeru započeo u seriji "Dečak upoznaje svet", nakon čega smo ga gledali i u filmovi "American History X", "Remember the Titan", "John Q", a većina ga pamti iz popularne humoristične serije "My Name is Earl".

Itan je bio prepoznatljiv lik po svojoj prekomernoj kilaži zahvaljujući kojoj je dobijao uloge dobrih likova, ponekad pomalo zbunjenih, ali i uloge zlikovca. Ali danas taj 43-godišnji glumac izgleda skroz drugačije i na prvi pogled ga je zaista teško prepoznati.

Izgubio je više od 80 kilograma, okrenuo se zdravoj ishrani i vežbanju u teretani, a pokrenuo je i vlastiti podkast o novom načinu života.

 

Na Instagramu deli fotografije svog novog imidža i fotografije iz teretane, među kojima se znaju naći i poneka stara iz vremena kada je težio skoro 200 kilograma, pa time iznenađuje obožavatelje.

Danas se u medijima nalazi zahvaljujući upravo neverovatnoj transformaciji. Iako se nadao kako će s vremenom dobiti više ponuda za nove uloge, to se nije dogodilo, a neki reditelji su mu čak i otkazali ugovore jer je navodno bio premršav.



Njegovi fanovi veruju da će se to uskoro promeniti i da će uskoro uživati u njegovom prepoznatljivom humoru.​

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>