Region

Svet

Ana Mihajlovski o Vuku Kostiću: Ma, ko bi njega mogao da ostavi??

Ana Mihajlovski po povratku iz Amerike odmah otišla da podrži Vuka Kostića. Mihajlovski je skoro četiri sata uživala gledajući svoju jaču polovinu, za koju je rekla da je najbolja osoba koju je upoznala. Ma, ko bi njega mogao da ostavi??

Ana Mihajlovski o Vuku Kostiću: Ma, ko bi njega mogao da ostavi?? Screenshoot/Instagram



Ana Mihajlovski (37) vratila se iz Njujorka, u kojem je boravila sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem, i odmah je otišla da podrži partnera Vuka Kostića (40).

Naime, voditeljka je uživala u Narodnom pozorištu, u predstavi Siniše Kovačevića "Velika Drama", u kojoj glavnu mušku ulogu Milorada Vučića igra Vuk.

Mihajlovski je skoro 4 sata uživala gledajući svoju jaču polovinu, za koju je rekla da je najbolja osoba koju je upoznala.

- Ma, ko bi njega mogao da ostavi?? Pa on je najcool čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, 'ajmo sad da se zaustavimo, pliz... Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to... P.S. Volim te - napisala je Ana krajem decembra, nakon navoda pojedinih medija da ga je ostavila.

Podsetimo, Ana sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu (12), a sa drugim suprugom ima dvoje dece - ćerku Zoju i sina Petra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>