Region

Svet

Ispovest Slobe Radaovića nakon gubitka oca!

Samo nekoliko dana pre nego što mu je otac preminuo, Radanović je otvorio dušu i priznao da bi u 2020. godini voleo da više vremena provede sa roditeljima i drugim članovima porodice. Ispovest Slobe Radaovića nakon gubitka oca! 

Ispovest Slobe Radaovića nakon gubitka oca! Screenshoot/InstagramPoslednjeg dana u 2019. godini pevaču Slobi Radanoviću preminuo je otac Dušan i u crno zavio celu porodicu.

Sloba Radanović je te večeri morao još i da nastupa za doček Nove godine, a juče je bila sahrana.

Samo nekoliko dana pre nego što mu je otac preminuo, Radanović je otvorio dušu i priznao da bi u 2020. godini voleo da više vremena provede sa roditeljima i drugim članovima porodice.

- Zdravlje, samo zdravlje, meni i mojim najbližima, svim ljudima na ovom svetu. Da malo budemo svesniji situacije, sveta oko nas, svega onoga što se dešava oko nas, da ostavimo telefone, društvene mreže i da se posvetimo jedni drugima, mislim da bi trebalo da bude tako i da bi to bio jedan korak ka boljem za sve - ispričao je tada Sloba, ni ne slutivši kakva će ga tragedija zadesiti samo nekoliko dana kasnije.

- Sećam se jedne godine, mislim da sam imao 5 godina, moj tata je radio u fabrici, doneo mi je paketić. Ko zna šta sam ja tad očekivao… Tad je nestalo struje, pod svećom smo bili, došao je tata, doneo mi paketić, ja sam izvadio neki voz. Toliko sam se obradovao tom vozu, da mi je i dan danas to prvo sećanje kad pomislim na Novu godinu. Setim se kako sedimo za stolom, pod svećama, i kako on meni otvara taj paketić i taj neki plastični voz. Sad kad pogledam taj voz je izgledao kao da si ga napravio od kartona, ali je meni bio toliko drag i toliko sam mu se obradovao da to nikad neću moći da izbrišem iz glave - prisetio se Radanović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>