Lepota

Ljubav

Podsvest značajno utiče na naš izbor frizure! Evo šta govori o vama!

Podsvest značajno utiče na naš izbor frizure, pa tako postoji mišljenje da ona mnogo toga može da otkrije o našoj ličnosti. Evo šta vaša frizura govori o vama! Ako ste kovrdžavi krasi vas saosećajnost...

Podsvest značajno utiče na naš izbor frizure! Evo šta govori o vama! Screenshoot/Instagram





Evo šta možete da zaključite na osnovu pogleda na oblik frizure:

 

Duga, ravna kosa - odlična žena koju niko ne može da zaustavi


Jednostavnost vaše frizure ukazuje na to da uvek ispunjavate svoja obećanja i zamisli. Vi ste osoba koja uživa u sprovođenju ideja u delo i donošenju odluka. Uporni, podjednako koliko i ambiciozni, bili biste odličan šef ili predsedavajući u nekoj kompaniji. Uživate u miru koji nastaje kada stavite tačku na svaki posao koji obavljate.

 

Kovrdžava kosa - krasi vas saosećajnost


Ove osobe krasi saosećajnost i sklonost ka pomaganju drugima u rešavanju problema. Uvek ste spremni da nekom priskočite u pomoć, a da za uzvrat ne tražite ništa. Oko vas vlada harmonija, gde god da se pojavite širite pozitivnu energiju.
 

Šminka za oči posle pedesete godine! Prikrijte duboke bore!


 


Opuštena punđa - lako se prilagođavate svim prilikama 


Vi ste osoba koja je stalno u potrazi za balansom. U borbi ste da pronađete idealnu sredinu, pa je zato vaš pristup životu na trenutke opušten, a na trenutke formalan. Baš zato možete da budete i pravi sanjar, ali i efikasna i odgovorna poslovna žena.

 

Duga, stepanasta kosa - spontani ste i bezbrižni

 

Vrlo ste harizmatični i osvajate sve na prvi pogled. Skloni ste da reagujete impulsivno, da planete vrlo brzo i kažete i ono što ne mislite. Vrlo brzo donosite i odluke, zbog kojih se ponekad i kajete. Vaša priroda je divlja i razigrana. 




Šiške - krasi vas misterioznost

 

Šiške su kao zavesa iza koje možete da se sakrijete. Zapravo, žene sa šiškama su po običaju stidljive i više vole da probleme rešavaju nakon dubokog razmatranja. Okrenute ka sebi, ali nikada neprijateljski nastrojene, obično radije imaju svega nekoliko zaista bliskih prijatelja, nego mnoštvo poznanika. A to je upravo ono što ih čini tako intrigantnim. Međutim, kada poznanik jednom postane prijatelj, potpuno se otvarate i postajete najverniji prijatelj koga će imati.
 

Šminka za oči posle pedesete godine! Prikrijte duboke bore!



 

Uredni paž - snažna žena

 

Ova frizura ukazuje na vrlo urednu i organizovanu osobu. Krasi vas dominantna ličnost. Iako imate vrlo izražen ego, u suštini ste vrlo fleksibilni i otvoreni za nove predloge i ideje.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>