Region

Svet

Vesna Zmijanac iskreno o kolegama, mnogi će se nakon ovoga uvrediti!

Da bi neko postao velika zvezda, tu ipak nešto više mora da se desi od samog truda našeg i dobrog pevanja. Vesna Zmijanac iskreno o kolegama, mnogi će se nakon ovoga uvrediti!

Vesna Zmijanac iskreno o kolegama, mnogi će se nakon ovoga uvrediti! Screenshoot/Instagram



Poznata pevačica Vesna Zmijanac je, po prvi put, otkrila šta bi poručila današnjim kolegama.

"Pre svega treba da čuvaju zdravlje i da uspore malo, jer ovaj tempo kojim sada živi omladina i moje kolege… Ne smem ni da mislim šta će da bude, recimo, za trideset godina. Ceo svet tako danas živi, ne samo estrada. Ne vidim gde je i kakav je kraj, ali izvesno nije dobar. Neka uspore, neka čuvaju zdravlje pre svega. Uspeh će doći, ali ne može bez ovog svega. U našem poslu nije pitanje samo rada i talenta, svega toga što usput ide… Postoji sudbina i postoji sreća neka, mora i toga da se ima! Stoji to da se velikim radom postiže puno, međutim mora da postoji sreća." - rekla je prvo Vesna Zmijanac.

 

"Mnogo njih dobro peva, mnogo njih ima koji dugo i rade, odlično rade, ali mi za njih ne znamo. Da bi neko postao velika zvezda, tu ipak nešto više mora da se desi od samog truda našeg i dobrog pevanja. Da biste trajali pola veka kao ja, ja ipak mislim da se to negde donosi po rođenju. Kad bolje razmislite, vi na prstima jedne ruke možete da nabrojite velike zvezde – one koje su ostavile mnogo hitova, napunile sve velike hale, stadione… I koje i dan danas traju. To više nije samo rad i trud, to je samo pitanje sudbine. Mi smo tu samo da prepoznamo – ili smo to, ili nismo to!" - rekla je pevačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>