Style

Ljubav

Pavle Globa, najpoznatiji astrolog: Veliki novac u januaru za tri znaka zodijaka!

Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Januar 2020. je pravo vreme da se opustite. Pavle Globa, najpoznatiji astrolog tvrdi,  veliki novac u januaru za tri znaka zodijaka!

Pavle Globa, najpoznatiji astrolog: Veliki novac u januaru za tri znaka zodijaka! Screenshoot/YoutubeNova godina se bliži, svi su znatiželjni da što pre otkriju kakve će promene doneti, pa je čuveni ruski astrolog Pavle Globa odlučio da javno podeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja.

Izdvojio je tri znaka kojima se smeše veliki novčani dobici u januaru!


"Zvezde kažu da će početkom Nove godine u životima mnogih doći do drastičnih promena na polju novca. Veći priliv novca stiže zemljanim znakovima, odnosno svima koji su rođeni u znaku Bika, Device i Jarca.


Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Januar 2020. je pravo vreme da se opustite, jer će sav vaš trud konačno biti nagrađen, i to u iznosu koji niste ni slutili. U pitanju je novac koji će biti dovoljan da obezbedite celu porodicu.

 

Veliki godišnji horoskop! Škorpija i Devica u 2020. godini!


Rođeni u znaku Bika imaće želju da ovaj novac skupe na gomilu i čuvaju, ali ovo je poslednje što treba da uradite. Trošite ga pametno, ispunite sebi neku želju! Važno je da odvojite jednu svotu koju ćete čuvati "za ne daj Bože", a ostalo iskoristite da "zapušite rupe" i malo sebi olakšate život.
 

Astrolozi su sigurni: Škorpija će naučiti jednu lekciju do kraja 2019. godine!Što se tiče Devica, one će tokom januara lagano koračati kroz život. Vreme je da pevate, uživate, radujete se, jer finansijski problemi i za vas postaju prošlost! Biće novca toliko da ništa sebi nećete morati da uskratite. Vi uvek želite više, a upravo sada će  to "više" sleteti pravo na vaše dlanove.

 
Potrudite se ipak da zbog novca ne promenite svoj stav prema životu, poslu, rodbini i prijateljima. Glavni pojam za vaš znak tokom januara jeste stabilnost. Radite kao i do sada, i finansije će biti odlične i narednih meseci!
 

Mesečni horoskop za januar 2020: Detaljan putokaz zvezda!

Godišnji horoskop za 2020. godinu! JARAC i STRELAC!

Veliki godišnji horoskop! LAV i BLIZANAC u 2020. godini!
 
Tvrdoglavost i odlučnost karakteristična za Jarčeve u januaru će biti izraženija nego inače. Novac će se bukvalno lepiti za vas, ali ako stvari budete ostavljali napola odrađene, sve će krenuti nizbrdo. Ako se nečega prihvatite, onda to i završite do kraja. 

 
Ipak, valjalo bi da pažljivo baratate novcem i da ne rasipate novac na gluposti. Bolje je da rešite neki veći trošak ukoliko ste planirali, poput kupovine automobila, renoviranja stana ili skupog putovanja.

 

Savet za Jarčeve jeste da svoje bogatstvo podele s voljenima, naročito sa onima kojima je potrebna pomoć.


Zapamtite - što više dajete, mnogo više dobijate!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Still


>