Region

Svet

Region

Slobodan Šijan snima novi film: Budi Bog s nama!

Slobodan Šijan snima novi film, a snimanje je počelo pre samo par dana, tačnije 22. decembra. Naziv filma je "Budi Bog s nama" i glavnu ulogu igra Miloš Biković!

Slobodan Šijan snima novi film: Budi Bog s nama! Screenshoot/Instagram



Snimanje filma "Budi Bog s nama", nove režije proslavljenog srpskog reditelja Slobodana Šijana, autora kultnih ostvarenja "Ko to tamo peva", "Maratonci trče počasni krug" i "Davitelj protiv davitelja", počelo je 22. decembra, saopšteno je iz Filmskog centra Srbije.

Snimanje je počelo pre samo par dana, tačnije 22. decembra. Naziv filma je "Budi Bog s nama" i glavnu ulogu igra Miloš Biković!

“Budi Bog s nama” produciraju produkcijska kuća Gargantua Films i producent Marko Paljić. Hrvatski koproducent je Maxima film. Tu su i crnogorska kuća Artikulacija Film i Sirena Film iz Češke. Reč je o filmu o Bošku Tokinu (1894-1953), vizuelnom umetniku i reditelju prvog srpskog avangardnog filma, a po scenariju koji su napisali Biljana Maksić, Vladimir Mančić i Slobodan Šijan.
 

Veliki godišnji horoskop! LAV i BLIZANAC u 2020. godini!



U toku decembra 2019. godine u Beogradu i Pančevu biće realizovane neke od ključnih scena, a snimanje će se nastaviti početkom 2020. godine na više lokacija u zemlji i inostranstvu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Tanjug

Povezane vesti:


>