Zadruga

Parovi

Miki Đuričić otkrio šta je prava istina! Evo zbog čega postane druga osoba!

Bivši zadrugar osuđenje je na osam meseci kućnog pritvora nakon što je u rijalitiju "Zadruga" pretukao tadašnju devojku Suzanu Perović i bivšu partnerku Nadeždu Biljić. Miki Đuričić otkrio šta je prava istina! Evo zbog čega postane druga osoba!

Miki Đuričić otkrio šta je prava istina! Evo zbog čega postane druga osoba! Screenshoot/InstagramĐuričiću  je sredinom leta stavljena nanogica, a nedavno se pojavila i vest da će mu nakon šest meseci istu i skinuti, a Miki je sada demnatovao ove navode.

"Ma kakvo skidanje nanogice, to ništa nije istina! Još je nosim i tek u februaru ću moći da podnesem molbu za uslov da mi je skinu zbog dobrog vladanja, ali to ništa nije sigurno, možda ću morati da je nosim do isteka kazne"- ispričao je Miki za "Alo vip" i dodao da mu je dozvoljeno da dva sata dnevno u toku dana bude van kuće i otkrio da li se kaje zbog napada na Suzanu i Nadeždu.

"Da, veoma se kajem. Nisam smeo sebi da dozvolim da udarim ženu. Žao mi je što sam ih povredio i što sam sebi ukaljao ime. O meni se pisalo kao da sam najveći siledžija i nasilnik. Sa Nadeždom se nisam čuo, pa joj nikada nisam rekao izvini, a Suzani jesam", ispričao je Miki za pomenuti list.

Miki Đuričić je istakao i da se sa Suzanom nakon napuštanja rijalitija čuo samo jednom, kao i da nisu u vezi i da nikada neće biti.

Govorilo se i da će Miki ponovu ući u Zadrugu, ali nekadašnji učesnik rijalitija demantuje ove navode i otkriva da je u kontaku sa čelnicima Pink, ali povodom nekih drugih projekata.

"Za sada ne razmišljam o rijualitiju. Uvek mi se desi da kada uđem u rijaliti, postanem neka druga osoba. Prošle godine sam doživeo nervni slom, ne želim da se vraćam na to"- rekao je Đuričić i otkrio šta će da radi kada skine nanogucu.

"Počeo sam s prijateljem da pravim planove za posao sa mangulicama i ako sve bude kako treba, otvorićemo našu firmu u februaru. Reč je o uzgoju svinja mangulica, ali na jedan poseban način. Na svojom imanju imam ih deset i one se hrane onim što nađu napolju, žirom, travom. Samo organska hrana. Ja sam čovek seljak, ovo je moj posao"- ispričao je Miki Đuričić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>