Region

Svet

Premijera: Mia Borisavljević objavila spot za pesmu - Jedna ja! (VIDEO)

Premijera!  Mia Borisavljević objavila spot za pesmu - "Jedna ja"! Pesma "Jedna ja" je ujedno i poslednja pesma sa mog albuma koji sam punim srcem, dan i noć pripremala punih godinu i po dana - napisala je pevačica

Premijera: Mia Borisavljević objavila spot za pesmu - Jedna ja! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Pevačica Mia Borisavljević objavila je spot za pesmu "Jedna ja", koja je uvertira za novi album koji će izaći za nekoliko dana u prodaji. Spot je sniman na čuvenoj plaži Patara u Antaliji, koja privlači brojne turiste svojim peščanim uzvišenjima koja podsećaju na pustinju.

Iako u seksi svetluckavoj haljini, Miji nije smetalo da u njoj legne na pesak, ali i trči pa su mnogi sa oduševljenjem posmatrali ove scene. Ova pesma će se svideti kako pripadnicama nežnijeg pola, ali i muškarcima koji će osim glasa uživati i u Mijinom izvajanom telu.

 

- Pesma "Jedna ja" je ujedno i poslednja pesma sa mog albuma koji sam punim srcem, dan i noć pripremala punih godinu i po dana. Ljudi, hvala vam na svemu, hvala što volite moje pesme, što se uz njih zaljubljujete, slavite, znate da se isplačete... Zaista je to neopisiv osećaj. Tu sam za vas zauvek, kao i vi za mene - napisala je Mia na Instagramu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>