Region

Svet

Region

Grupa jedanaesta epizoda: Stanislava privode u policiju zbog ranjavanja Koste!

Stanislava privode u policiju zbog ranjavanja Koste! Serija "Grupa" jedanaesta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a 22. decembra u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri! 

Grupa jedanaesta epizoda: Stanislava privode u policiju zbog ranjavanja Koste! Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Petrina majka, Lenka, upozorava Petru da ne bi trebalo da se igra sa svojom budućnošću. Petra je mlada iI inteligentna i Lenka se plaši da je njeno dilovanje droge jedino može odvesti u zatvor. Lenka je zbog počinjenog ubistva dugo boravila u zatvoru i zna koliko je težak život na tom mestu. 

Petra, međutim, nije poslušala majčina upozorenja i priprema se za još dublji ulazak u opasne dilerske vode. Političar je za sada odustao od akcije za legalizaciju marihuane. Za takvu akciju potrebno je puno više novca od ono koji mu je na raspolaganju. To odustajanje izaziva Strahinjino nezadovoljstvo.



Jedanaesta epizoda serije "Grupa":

Gaga i Marta, koji rade u policiji, odlučili su da kupe stan na kredit i tako nastave život kao porodica, čime bi neutralisali turbulencije kroz koje su prolazili prethodnih godina. Stanislav nije više mogao da izdrži zlostavljanja koja je nad njim sprovodio Kosta i uzvrati mu tako što ga teško rani. Stanislava su priveli u policiju. Kažu mu da može da se izvuče iz te situacije jer je u pitanju samoodbrana, ali traže od njega da im otkrije ko sve diluje za Kostu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>