Region

Svet

Luna Đogani detaljno objasnila kako je došlo do raskida sa Markom!

Jednog dana smo kitili jelku, drugog već nismo bili zajedno... Luna Đogani detaljno objasnila kako je došlo do raskida sa Markom! Naime, ona je istakla da su razlozi razlaza isključivo neslaganje u karakterima, kao i učestale svađe, ali i da ne postoji ni najmanja šansa da se s njim pomiri.

Luna Đogani detaljno objasnila kako je došlo do raskida sa Markom! Screenshoot/Instagram- Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem. Jednog dana smo kitili jelku, drugog već nismo bili zajedno...

Nekada modna blogerka i rijaliti učesnica, a danas pevačica Luna Đogani prvi put je progovorila o krahu jedanaestomesečne veze sa Markom Miljkovićem. Naime, ona je istakla da su razlozi razlaza isključivo neslaganje u karakterima, kao i učestale svađe, ali i da ne postoji ni najmanja šansa da se s njim pomiri.

Ceca u svojoj pesmi kaže da najbolje izgleda kad se oseća najgore. Da li je to i tvoj slučaj?

- Da, slažem se sa Cecom. Ne kažem da se ja osećam fenomenalno, niti da umirem, ali... Bilo je i boljih dana.

Kako si?

- Mnogo radim, pa ne stižem ni da razmišljam o tome kako sam, a to je olakšavajuća okolnost. Posao mi je trenutno na prvom mestu.

Šta se to desilo s Markom? Otkud raskid odjednom, a bili ste skladan par?

- Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem.

 

Da li se nadaš pomirenju?

- Ne.

Marko je izjavio da se u spoljnom svetu vas dvoje nikada ne biste ni smuvali jer ti napolju nisi ista kao u rijalitiju?

- Ne zanima me šta on priča jer sam se u obe „Zadruge“ pokazala kao najiskrenija. U prvoj sam bila drugoplasirana, a u drugoj sam pobedila, isključivo zbog svoje iskrenosti. Te što komentarišu da sam folirant bih zamolila da odšetaju od mene.

Da li ti je raskid s Markom poljuljao samopouzdanje?

- Ne. Nikada nisam bila sigurnija u sebe i napokon posle dužeg vremena svesna sam ko sam, šta sam i koliko vredim. Jedno jutro sam se probudila, pogledala se u ogledalo i rekla sebi: „Alo, devojko, ako ti nisi svesna sebe nego mora neko drugi da te ubeđuje koliko vrediš, ti nisi dobro. Niko nije vredan toga da sebe ubijaš u pojam.“

Rekla si mi nedavno da nisi spremna za udaju i decu. Marku je odavno vreme. Da li ste se možda mimoišli i zbog toga?

- Ja nisam spremna za taj korak, ali nas dvoje zapravo nikada nismo ni pričali na tu temu i ja zaista ne znam ni da li je on planirao sa mnom brak i decu. Ja imam 23 godine i sada hoću da gradim estradnu karijeru, a ne da rađam decu i zatvorim se u kuću. Naravno da želim da jednog dana budem majka i nekome žena, ali sve u svoje vreme.

Da li ima mesta za priče da je Marko preko tebe želeo da promoviše svoj brend i iskoristi vezu sa tobom zarad lične koristi?

- Sve može da se priča, ali ne da među nama nije bilo ljubavi. Markova i moja veza nije bila loša sve vreme. Neću sebe da mučim pitanjima da li me je voleo ili nije i da lupam glavu. Znam da ja njega jesam, a verujem i da je on mene.

Da li bi pre popila kafu sa Slobom ili s Markom?

- Ne pijem kafu sa bivšim momcima. Kad se završi veza, ja stavljam tačku na tu priču, tako da ni sa jednim ne bih pila kafu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>