Style

Ljubav

Svaka žena bi trebalo da ih ima: Pet stvari u kojima ćete odmah izgledati privlačnije!

Samopouzdanje je osnovna stvar, ali postoje neki odevni komadi koji mogu da nam pomognu. Svaka žena od stila bi trebalo da ih ima! Pet stvari u kojima ćete odmah izgledati privlačnije!

Svaka žena bi trebalo da ih ima: Pet stvari u kojima ćete odmah izgledati privlačnije! Svet PlusNajprivlačnija stvar na ženi je svakako njen osmeh i energija kojom zrači. Najbitnije, pre svega, je da se žena dobro oseća u svojoj koži i garderobi koju je obukla. Ukoliko nam je udobno, odmah smo i raspoloženiji, a samopouzdanje je na višem nivou.


Samopouzdanje je osnovna stvar, ali postoje neki odevni komadi koji mogu da nam pomognu da izgledamo u sekundi bolje. Kako bi vam stil u vek bio perfektan, ovi komadi su ključni:

 

Štikle

 
U visokim potpeticama svaka žena izgleda ženstvenije, a i figura istog trenutka izgleda vitkije. Nije loše ponkad odreći se komfora i udobnosti zarad dobrog izgleda.Crvena boja

 
Ovde nije bitan komad garderobe, već boja. Crvena nijansa ima posebnu moć zavođenja. Njoj niko ne može da odoli.Mala crna haljina


Klasika nikad ne izlazi iz mode. Mala uska crna haljina je komad koji će zauvek biti privlačan i u trendu. Definitivno je komad koji treba imati.

 

Gola ramena

Duge noge odlaze u drugi plan, najprivlačniji i najzavodljiviji deo ženskog tela su gola ramena.
Uska haljina

Dugačka uska haljina koja ističe sve obline, automatski figuru čini privlačnom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/wannabe


>