Region

Svet

Skandal na snimanju emisije: Mira Škorić i Neda Ukraden se umalo potukle!

Skandal na snimanju emisije! Mira Škorić i Neda Ukraden se umalo potukle! Pevačice su se posvađale zbog toga što je starija koleginica tražila da se poboljša ton, a temperamentna folkerka je smatrala da je to gubljenje vremena.

Skandal na snimanju emisije: Mira Škorić i Neda Ukraden se umalo potukle! Screenshoot/Instagram




Problem je nastao u studiju, tokom snimanja emisije, kad je Neda Ukraden zatražila da se popravi ton, jer se loše čuju dok pevaju. Mira Škorić je prokomentarisala da se ne gubi vreme na prekidanje snimanja, jer svi negde žure, pa je oko toga nastala žestoka svađa.

"Neda je prišla stolu za kojim su sedeli Mira, Marinko Rokvić, Ana Bekuta i počela da se raspravlja sa Škorićkom. Rekla joj je: „Znaš li kome se obraćaš? Ja imam 50 godina karijere.“ Onda je Mira počela da viče i rekla joj: „Alo, bre, šta ti izigravaš? Sad si postala i tonac! Pa šta onda?“ Toliko su galamile jedna na drugu da se pola nije razumelo šta pričaju." - kaže izvor koji je prisustvovao incidentu.

"Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno." - rekla je pevačica, dok je Mira ispričala svoju verziju.

"Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute... Nikome nije smetalo, samo Nedi." - rekla je Škorićeva.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>