Zadruga

Parovi

Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u rijaliti Zadruga 3! (VIDEO)

Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u rijaliti "Zadruga 3" kako bi se oprao od svih priča koje ga prate poslednjih godinu dana, ali i kako bi zaradio novac jer je švorc.

Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u rijaliti Zadruga 3! (VIDEO) Screenshoot/InstagramU svemu ovome mu, tajno i iz prikrajka, pomaže Suzana Perović:


"U kontaktu sam sa Mikijem, svake dve nedelje idem kod njega na ručak kada zove uglavnom muško društvo. Dobro se drži, kilažu održava i jedva čeka da se ova agonija oko kućnog pritvora konačno završi. Kako mi je rekao, uskoro ide na razgovor u tužilaštvo gde će mu biti skraćena kazna, pa umesto u junu, biće oslobođen u februaru. Već je dobio poziv da odmah uđe u Zadrugu, što je on sa zadovoljstvom prihavatio, jer mu je potreban novac koji je na izmaku." - rekao je dobar Mikijev drug Nebojša Bojović i otkrio šta se dešava sa Suzanom Perović."Što se tiče Suzane, ja je nisam nijednom sreo kod Mikija u Kupinovu, ali neki moji drugovi jesu. Kažu da su ona i Miki malo u ljubavi, malo u svađi. Čas dolazi, čas odlazi od njega, ali takvi su njih dvoje. On je zbog nje celu kuću renovirao i sredio. Konačno da i on pametno uloži pare u nešto, a ne da ih uvek proćerda. Sada ima gde da uživa i društvo da ugosti, pa će 2. januara slaviti Svetog Ignjatija, kada bi trebalo svi da vidimo i Suzanu kao domaćicu te kuće. A kako je rekao, čim se Zadruga završi, on i Suzana idu na zasluženi odmor koji planiraju godinu dana." - kaže Bojović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Star

Povezane vesti:


>