Region

Svet

Kaja Ostojić raskinula vezu sa fudbalerom zbog Anastasija?!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić navodno je posle samo dva meseca ljubavi raskinula vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem i to zbog Anastasije Ražnatović. 

Kaja Ostojić raskinula vezu sa fudbalerom zbog Anastasija?! Screenshoot/InstagramNavodno, razlog njihovog raskida je bila Anastasija Ražnatović, koju je Mateo zapratio. Naime, pevačica nije dobro podnela to što je njen dečko zavirio na Instagram profil Ražnatovićeve, zbog čega je napravila ljubomornu scenu koja je rezultirala raskidom.

"Kaja je poludela kada je videla da je Mateo zapratio Anastasiju, i to dok je ona bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se sa treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Krenula je da viče na njega kako je on ne poštuje, šta on ima da prati Anastasiju i da gleda njene slike." - govori dobro obavešten izvor i dodaje:


"Mateo joj je rekao kako on može da prati koga on želi i da je to njegovo pravo. Objasnio joj je da je zapratio zato što mu se sviđaju njene pesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti, što je Kaju još više naljutilo. Pitala ga je zašto je sa njom ako ima potrebu da gleda druge devojke. Odgovorio joj je da je on slobodan da radi šta želi i da, ako joj se ne sviđa, može da ide." - priča izvor i navodi da je Kaja Ostojić ubrzo ubrzo spakovala kofere i vratila se u Brisel, gde i sada boravi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir/Pink.rs

Povezane vesti:


>