Region

Svet

Dari Bubamari preti problem sa zakonom: Mnogo jak auto, za mene jaku!

Pevačica Dara Bubamara glavna je tema u domaćim medijima ovog meseca. Sada joj preti problem sa zakonom. Objavila je video na kojem se vidi da vozi brzinom od 204 kilometra na čas. Mnogo jak auto, za mene jaku!

Dari Bubamari preti problem sa zakonom: Mnogo jak auto, za mene jaku! Screenshoot/Instagram




Dara Bubamara je najpre izazvala veoma burne reakcije izjavom da njeno dete ne ide u "seljačku školu punu glupe dece", već privatnu, onda je objavila svojevrsno objašnjenje, a sada šokirala snimkom na Instagramu.

Dara je objavila video na kojem se vidi da vozi brzinom od 204 kilometra na čas dok "grmi" autoputem od Novog Sada do Beograda.

- Sve sam od nule stvorila. Mnogo jak auto, za mene jaku - napisala je Dara uz snimak.

"Moj problem je što stalno jurcam i žurim na relaciji Beograd - Novi Sad. Kad otvorim prozor, a napravila sam neki težak prekršaj, samo se iskezim policajcima. Uvek platim kaznu odmah, šta ću. Dobijem opomenu i nastavim da vozim." - rekla je u jednoj emisiji pevačica, koja se javno pohvalila novim "mercedesom AMG GT 63", vrednim oko 150.000 evra!

Pevači često krše zakone u saobraćaju, pogotovo kad žure na tezge. Pevač Darko Lazić umalo nije izgubio život kada je pod dejstvom alkohola prekoračio brzinu i sleteo s puta kod rodnog Brestača. Ništa bezbednije ne vozi ni reper Stefan Đurić Rasta. On često snima kontrolnu tablu, na kojoj se vidi da vozi preko 200 km/h. Pevačica Sandra Afrika je nedavno u društvu menadžera Aleksandra Moskovljevića Mikiše divljala na autoputu brzinom 244 km/h. Njih dvoje su u prisustvu zajedničkog prijatelja sve to snimili i objavili na Instagramu. Folkerka je kasnije rekla da je dobro prošla kada ih je policija presrela jer su "samo dobili kaznu i izbegli zatvor".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>