Zadruga

Parovi

Dragana Mitar se zaklela Edisu u dete, pa pogazila reč! (VIDEO)

Dragana Mitar dovela je Edisa Eda Fetića u pab, kako bi mu objasnila šta je sve radila sa Vladimirom Tomović u izolaciji, budući da se uplašila video-priloga koji će biti prikazani i kako će to on shvatiti. Zaklela se Edisu u dete, da je sa Tomovićem, kako ona kaže "presekla" ali je vrlo brzo pogazila reč.

Dragana Mitar se zaklela Edisu u dete, pa pogazila reč! (VIDEO) Svet PlusDragana Mitar je odlučila da stavi tačku na odnos sa Tomovićem, tvrdeći da neće više imati kontakt sa njim, te je Edis počeo da je ispituje šta želi sa njim.

"Jesu li ti jasne neke stvari? Ja ću sutra ustati i reći da mi nismo bili zajedno, da sam ja ovde ušao kao tvoj prijatelj, da ja nemam tebi šta da opraštam. Da rekao sam ti da si žena mog života, jer jesi. Šta ti osećaš o našem odnosu? Šta ti želiš?" - upitao je Edis.

"Jesu. Pa govori mi da treba da provodimo vreme zajedno. Želim da budemo zajedno! Ovo mi nije trebalo uopšte. Večeras sam presekla, ne treba mi takva osoba pored mene" - odgovorila je Dragana.

 

Međutim, tokom ranih jutarnjih sati, strasti između Vladimira i Dragane su se ponovo probudile, te je Dragana pogazila svoje reči.

Nakon strastvenih poljubaca, Tomović je pokušao da uzbudi Draganu, a kada više nisu mogli da obuzdaju strasti, oboje su skinuli donji veš i prepustili se vreloj akciji.

"Neću da ostanem obeležena. Neću da imam s*ks u rijalitiju." - govorila je Dragana, braneći se od Tomovića koji je legao na nju.

OVDE i OVDE pogledajte šta se izdešavalo između njih dvoje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>