Region

Svet

Goca Božinovska: Mirko i Vukašin nose tu etiketu, nisu kriminalci!

Šijanov mlađi sin je izašao iz zatvora, a Goca Božinovska otkrila da je Mirko slavio sa polubratom! Oni samo nose tu etiketu, nisu kriminalci! Nisam ispitivala Mirka, bitno mi je da se moj Mirko radovao i da je on izašao, dete je na slobodi.

Goca Božinovska: Mirko i Vukašin nose tu etiketu, nisu kriminalci! Screenshoot/InstagramPevačica Goca Božinovska (54) otkrila je da je Vukašin Šijan, polubrat njenog sina Mirka Šijana, izašao iz zatvora i da je njen naslednik slavio Vukašinov izlazak na slobodu.

Naime, Vukašin je uhapšen 20. juna, nakon pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen izvesni Stefan R.

- Izašao je iz zatvora pre neki dan. Znam da je Mirko išao i da su slavili. Bio je sa njim, bili su zajedno, toliko znam. Ja sam bila na putu, nisam bila kod kuće. Nisam ispitivala Mirka, bitno mi je da se moj Mirko radovao i da je on izašao, dete je na slobodi - rekla je Goca.
 

Goca Božinovska o ubistvu Šijana: Plačem kad me ne gledaju! 

Pevačica smatra da Vukašin nije kriv, ali da zbog etikete koju nose on i njen sin Mirko uvek ispaštaju.

- On nije ni kriv ni dužan, dobro je dete i nema veze sa životom, ni sa kriminalom... Eto, nažalost, dokle god nose etiketu biće kao da su oni kriminalci, koji veze nemaju sa tim. Ako neko nešto napravi - oni njih hapse! - zaključila je Goca.

Podsećamo, Goca je sa pokojnim Zoranom Šijanom dobila ćerku Zoranu i sina Mirka, a Zoran iz veze sa Goranom ima sina Vukašina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>