Style

Ljubav

Belgrade Wedding Show: Praznični duh, svečana atmosfera i najlepše emocije!

Belgrade Wedding Show! Estetika na najvišem nivou, koju ova manifestacija neguje od svog početka, i ovoga puta bila je imperativ za pedesetak najekskluzivnijih i najeminentnijih izlagača koji su prikazali najbolje iz svoje ponude za predstojeću „wedding“ sezonu. Praznični duh, svečana atmosfera i najlepše emocije!

Belgrade Wedding Show: Praznični duh, svečana atmosfera i najlepše emocije! PromoUz praznični duh zbog, svečanu atmosferu i prisustvo najlepših emocija, u elitnom hotelu Hilton otovren je jubilarni, 10. po redu „Belgrade Wedding Show“. Estetika na najvišem nivou, koju ova manifestacija neguje od svog početka, i ovoga puta bila je imperativ za pedesetak najekskluzivnijih i najeminentnijih izlagača koji su prikazali najbolje iz svoje ponude za predstojeću „wedding“ sezonu. Iskusna i priznata dizajnerska imena, ali i mladi kreativci, kao i saloni venčanica predstavili su najlepše venčanice za 2020. godinu. Dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila je svoju novu kolekciju venčanica, ali i haljine za majke, deveruše, kume i ostale gošće slavlja. „Dizajniranje venčanica za mene predstavlja posebno zadovoljstvo. Drago mi je da su dame ne našem tržištu prepoznale estetiku koju nudim budućim mladama. Važno mi je da se one osećaju najbolje i najlepše tog dana koji je po svemu poseban i najvažniji u životu svake žene“, rekla je Biljana Tipsarević kojoj je ovo prvi veći događaj na kom se pojavila od kako je potvrdila da sa suprugom Jankom Tipsarevićem očekuje drugo dete.

„Osećam se dobro, energično. Važno mi je da sam tu, da sam sa budućim mladama. Trudnoća mi daje neku dodatnu inspiraciju i energiju“, rekla je Biljana Tipsarević koja je u četvrtom mesecu trudnoće.  „Radujem se što moj atelje ponovo učestvuje na „Belgrade Wedding Showu“ koji je iz godine u godinu sve bolji. U svakoj svojoj kolekciji imam i deo koji je namenjen mladama, to su uglavnom haljine koje one i posle venčanja mogu da ponesu u nekim svečanim prilikama. Za one devojke koje žele nešto tradicionalniju venčanicu, imamo i modele koji su veoma raskošni, jedinstveni, a opet sa mojim prepoznatljivim autorskim pečatom“, kaže dizajnerka Suzana Perić.

Nove trendove prikazale su i zlatare, cvećare, poslastičarske kuće, dekorateri, „wedding“ planeri, agencije koje se bave organizacijom venčanja, kao i nekoliko studija specijalizovanih za fotografisanje i snimanje svadbene zabave. „Svakog decembra mladencima koji žele da pomeraju granice i da njihovo venčanje bude personalizovano i moderno, predstavljamo nove trendove za narednu godinu. Za 2020. godinu trend je da venčanja budu potpuno personalizovana i da se proslave iz sala izmeštaju na otvoreni prostor“, rekla je Ivana Anđić, urednica magazina „Reci da“ koji je organizator „Belgrade Wedding Showa“.

Svi oni koji narednoj godini planiraju svoje venčanje, a žele da proslava tog čina bude jedinstvena, sa stilom i u skladu sa poslednjim trendovima, na jubilarnom “Belgrade Wedding Showu” koji je i ovoga puta pomerio granice i postavio nove standarde, na jednom mestu našli su sve ono što im je potrebno da njihov najvažniji dan bude ispunjen najlepšim uspomenama.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>