Region

Svet

Šok intervju Sandre Afrike: Prvi put otvoreno o Vladimiru Volkovu i krahu ljubavi!

Varao me je, a htela sam da se udam za njega! Jako me je razočarao! Šok intervju Sandre Afrike! Prvi put otvoreno o Vladimiru Volkovu i kraju njihove ljubavi!

Šok intervju Sandre Afrike: Prvi put otvoreno o Vladimiru Volkovu i krahu ljubavi! Screenshoot/InstagramSandra Afrika, u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ priča zbog čega se raspala njena veza sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

"Vladimir i ja nismo zajedno. I ranije smo se stalno svađali i mirili, ali ovoga puta je definitivno kraj - kaže iskreno Sandra i objašnjava zbog čega je do raskida došlo."

- Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15 a ne 33 godine. Umesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umesto da se mnome oženi, on me vara - kaže Sandra. Iako ga nije, kako kaže, uhvatila u prevari, tvrdi da joj je bio neveran.

- Nije on od onih muškaraca koji samo lajkuju slike pojedinih žena na društvenim mrežama. Taj i zove i piše, i svašta radi. Ja sam mu svaki put prelazila preko svega jer sam slaba na njega, ali ovog puta je definitivno kraj. On se uvek pravda kako to ništa ne znači, kako je to samo bezazleno dopisivanje i prepiska, ali meni je i to prevara. Ako pišeš nekoj devojci i otvoreno je muvaš, ne moraš fizički da budeš sa njom da bi me prevario. Jako sam ljubomorna po prirodi i ne mogu preko nekih stvari da pređem - iskrena je Sandra u razgovoru za „Alo!“.

Iako je povređena i pati, često koristi priliku i da se našali na svoj račun.

- Svi me pitaju da li je moguće da on mene ovakvu vara. Ali, eto, vidite da je moguće. Pitaju me često da li je Volkov ljubomoran, a kada im kažem da nije, svi me pitaju da li me on uopšte voli. Ja im kažem da pitaju njega. Evo, pitajte ga i vi da li me je voleo - kaže kroz smeh atraktivna pevačica.

- Mene muškarci nikada nisu saletali, ne znam u čemu je fora. Vladimir mi možda baš zbog toga nikada nije pravio ljubomorne scene. Za razliku od njega, ja sam jako ljubomorna - iskrena je ona.

Sandra ne krije da priželjkuje brak i decu, te da je spremna za ulogu majke.

- Priželjkujem već dve godine da se udam i rodim dete, ali smatram da će se to desiti onda kada se najmanje budem nadala. Neke stvari ne možemo planirati, to se jednostavno desi onda kada treba da se desi - iskreno kaže Sandra, pa objašnjava kakav joj je muškarac potreban.

- Očekujem od svog muškarca da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ja imam 32 godine i razmišljam drugačije nego kada sam imala 22. Očekujem zrelost, iskrenost, lojalnost i odanost. Vernost se podrazumeva - zaključuje Sandra za „Alo!“. 

 

Crveni konac me čuva

Sandra Afrika ne krije da je sujeverna, te da joj se čudne stvari dešavaju nakon što joj neko udeli neki kompliment. Zbog toga nosi crveni konac, i to ne jedan, već tri.

- Protiv uroka nosim crveni konac oko vrata, oko ruke i noge. Nekad čak i čarapu naopačke obučem. Desi mi se da mi neko, na primer, kaže da su mi lepi nokti i odmah mi se polomi jedan. Ili mi neko kaže da mi je lepo lice, i odmah mi izađe bubuljica. Zato protiv uroka nosim crveni konac.

Mlada sam za botoks

Lepa pevačica ne krije da je od estetskih zahvata na sebi korigovala jedino grudi. Za druge korekcije kaže da je rano.

- Nisam radila ništa na sebi osim silikonskih grudi. Na licu nemam ni botoksa ni hijalurona jer još uvek nisam toliko matora - kaže kroz smeh Sandra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>