Region

Svet

Toni Cetinski je oslobođen optužbe, a sada mu ponovo sude!

Pevač je ponovo stavljen na stub srama zbog nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja. Tužilaštvo je uložilo žalbu! Toni Cetinski je oslobođen optužbe, a sada mu ponovo sude! 

Toni Cetinski je oslobođen optužbe, a sada mu ponovo sude! Foto: FacebookToni Cetinski je pre dve godine pregazio pešaka Ibrahima Kevljanina u jednoj ulici u Rovinju, zbog čega je protiv njega podignuta i tužba. Pevač je oslobođen optužbe da je izazvao ovu saobraćajnu nesreću u septembru. Međutim, tužilaštvo je odlučilo da se protiv pevača ponovo pokrene sudski postupak povodom ovog slučaja.

Kako pišu hrvatski mediji, tužilaštvo je uložilo žalbu na ovu presudu zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja. Cetinskom se tom optužnicom stavljalo na teret da je 3. novembra 2017. oko 13 sati upravljao vozilom iz suprotnog smera, protivno odredbama zakona o saobraćaju. Tada je svojim „mercedesom“ naleteo na Ibrahima, koji je, prema lekarskom izveštaju, bio u teškom alkoholisanom stanju.

Sudija je konstatovala da se u ovoj situaciji radilo o faktoru iznenađenja jer vozač nije očekivao da će osoba ležati na putu. Obdukcija tela nastradalog pokazala je da povrede koje je čovek doživeo nisu mogle biti smrtonosne. Međutim, tužilaštvo je odlučilo da ponovo pokrene postupak, a pevač je poručio da će poštovati svaku odluku koju budu doneli.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>