Region

Svet

Region

Stiže serija Tajkun! Jednu od glavnih uloga tumači Dragan Bjelogrlić!

Stiže domaća serija "Tajkun" u režiji Miroslava Miše Terzića. Jednu od glavnih uloga tumači Dragan Bjelogrlić! Serija je zamišljena kao kombinacija trilera i porodične drame. U centru priče je Vladan Simonović (Dragan Bjelogrlić), u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao devedesetih godina prošlog veka.

Stiže serija Tajkun! Jednu od glavnih uloga tumači Dragan Bjelogrlić! Screenshoot/Instagram
Više od dva meseca daleko od očiju javnosti se u Beogradu i okolini snima serija "Tajkun", u režiji Miroslava Miše Terzića, prvi projekat produkcijske kuće "Fajerflaj“". Deset nastavaka kao scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević, a jednu od glavnih uloga tumači Dragan Bjelogrlić.

Serija je zamišljena kao kombinacija trilera i porodične drame. U centru priče je Vladan Simonović (koga tumači Dragan Bjelogrlić), u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao devedesetih godina prošlog veka.
 

Za film o mafiji - Irac, moraćete da odvojite 209 minuta! (VIDEO)Ako je ranije iz senke mogao da upravlja svojom kompanijom, a donekle i privredom cele zemlje, političari na vlasti sada ga po potrebi stavljaju na svojevrsni stub srama, koristeći ga za jačanje svog političkog autoriteta.

"Kad ljudima i kolegama kažem da igram tajkuna, niko me posle više ništa ne pita, kao da im je sve jasno pa i kako se to igra. Nije baš tako. Uloga je veoma kompleksna i zahtevna. Posle nekoliko svojih projekata na kojima sam bio i reditelj i producent, veoma mi prija da u ovom projektu budem glumac i imam dobar osećaj da će ispasti dobra serija ", rekao je Bjelogrlić "Kuriru".

"Tajkun ne liči ni na jedan projekat koji smo videli na malim ekranima, a možda je i zato najiščekivaniji u 2020. godini", dodao je glumac.

"Scenario je originalan. Po žanru je drama sa elementima trilera. Imam utisak da nivo produkcije i kvalitet značajno rastu u Srbiji, za šta je dokaz i ova serija".

Reditelju filmova „Šavovi“ i „Ustanička ulica“ Miši Terziću ovo će biti prva TV serija.

"Glavni junak ove priče je čovek koji je veoma usamljen. On je stigao do vrha. Meni je bilo veoma interesantno da se uhvatim ukoštac sa ovako velikom pričom. Za razliku od filma, sve je puno brže, ali i interesantno. Svaki dan je drugačiji. Veoma je naporno, ali sam zadovoljan, biće to dobro", rekao je Miša Terzić, reditelj filmova "Šavovi" i "Ustanička ulica" kojem je ovo prva TV serija.

"U filmu ćemo videti više od 50 glumaca, a epizodnu ulogu ima i Bebi Dol."- dodao je reditelj i otkrio da emitovanje serije "Tajkun" očekujemo sledeće godine.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo


>