Region

Svet

Region

Film Ajvar premijerno će biti prikazan 11. decembra! (VIDEO)

Film koji je do sada već osvojio srca festivalske publike, "Ajvar" premijerno će biti prikazan u sredu, 11. decembra u Kombak Dvorani kao i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Film Ajvar premijerno će biti prikazan 11. decembra! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov i ostali glumci i autori filma pokloniće se publici u bioskopima Kombank Dvorana u 20.30 časova i Cineplexx Ušće Shopping Center u 19.30 časova.

Karte za premijerne projekcije su u prodaji i možete ih nabaviti na blagajnama bioskopa.

"Ajvar" sa razlogom je nagrađen najprestižnijim nagradama na festivalima na kojima je prikazan, pa domaća publika nestrpljivo čeka premijeru filma kakav se nije često viđao u našim bioskopima.
 

Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO)
Film "Ajvar" u režiji Ane Marie Rossi, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u distribuciji Taramount filma, na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 12. decembra.

"Ajvar" je film koji na iskren i emotivan način predstavlja život, ljubav i odnose koje gradimo sa ljudima koji nas okružuju.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Pogledajte trejler za film "Ajvar":

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>