Region

Svet

Još jedno veselje u domu Cece Ražnatović!

O venčanji koji mnogi nazivaju "svadbom veka", na kom su sudbonosno "DA" izgovorili su sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i njegove izabranice mlade Bogdane i dalje se priča. Pevačica je najavila još jedno veselje u svom domu!

Još jedno veselje u domu Cece Ražnatović! Screenshoot/InstagramI dok se jedni bave time kako su poznati izgledali, koliko je ko para dao mladencima, drugi pričaju o zvanicama koje nisu došle ili nisu bile pozvane na venčanje decenije.

Među njima je i Lepa Brena, koja je na dan kada je Cecin naslednik izgovarao sudbonosno „da“ bila u Monaku. Ona je postavljala fotografije na društvenim mrežama sa odmora, pa su odmah počele da kolaju priče da je otputovala samo da ne bi bila na Cecinom veselju. Ali istina je da Brena nije ni bila pozvana na venčanje što je potvrdila i sama Ražnatovićeva.

"Nema razloga da se pravi drama gde je nema, žena nije ni bila pozvana, to su samo ružne spekulacije"- objasnila je Ceca, koja je najavila novo slavlje za jun, kada će joj se roditi unuk Željko.

Na venčanju se nije pojavila ni Aleksandra Prijović, koja takođe nije dobila pozivnicu, što je mnoge zbunilo pošto je ona pevala na Veljkovom punoletstvu, a ušla je i u konflikt sa Jelenom Karleušom zbog Svetlane Cece Ražnatovoć."Karleuša je napala Prijovićku što se slikala sa Ražnatovićkom, ali joj zvezda Granda nije ostala dužna. Ali ne samo to. Ceca je učestvovala i u Breninom dokumentarcu povodom 35 godina karijere", kaže izvor za "Kurir" i dodaje da ni Saša Popović nije bio pozvan, ali jeste Žika Jakšić, sa kojim se Ceca već godinama druži.

Na iznenađenje mnogih na svadbi se pojavilai Cecina kuma, frizerka Svetlana Bubanja Bucka, za koju se pisalo da je u svađi sa folk pevačicom i da već godinama ne komuniciraju, što je ona demantovala medijima na samom danu venčanja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>