Svet

Region

Džulija Roberts izbacila muža iz kuće posle 17 godina braka!

Na pomolu razvod "težak" 200 miliona dolara! Na pomolu razvod "težak" 200 miliona dolara! Džulija Roberts izbacila muža iz kuće posle 17 godina braka! Na sve načine, godinama unazad, pokušavali su spasiti bračnu zajednicu.

Džulija Roberts izbacila muža iz kuće posle 17 godina braka! Screenshoot/InstagramHolivudska glumica Džulija Roberts (52), prema pisanjima inostranih medija, razvodi se od pedesetogodišnjeg supruga, Danijela Modera.

Naime, anonimni izvor za “National Enquirer” izjavio je da su supružnici na ivici razvoda koji bi ih mogao koštati 200 miliona dolara zbog svađe koja je izbila tokom proslave, a razlog je njegov nedovoljan trud oko organizovanja žurke.

– Džulija je očekivala veliku proslavu za rođendan, a Deni je potpuno podbacio u tom segmentu, pa ga je optužila da mu uopšte nije stalo do nje. Svađa je brzo eskalirala u dreku a sve je kulminiralo tako što je Danijel isteran iz njihovog zajedničkog doma – kaže izvor blizak paru.

Pored toga, kako navodi izvor, na sve načine, godinama unazad, pokušavali su spasiti sedamnaestogodišnji brak, ali ništa efikasno nije pomoglo. Takođe, izvor tvrdi da je njihova ljubav jedna od onih koja je imala kratak rok trajanja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>