Lepota

Ljubav & Sex

Najjeftiniji lek za kožu! Cinkova pasta dubinski čisti pore i uklanja sve mrtve ćelije!

Najjeftiniji lek za kožu! Cinkova pasta ne deluje samo kratkoročno već dubinski čisti pore i uklanja sve mrtve ćelije! Blagotvorna dejstva cinkove paste na kožu velika je jer uključuje brzo rešavanje problema za koje je inače potreban dugotrajan proces.

Najjeftiniji lek za kožu! Cinkova pasta dubinski čisti pore i uklanja sve mrtve ćelije! Svet PlusCink je jedan od najvažnijih metala koji je važan za pravilno funkcionisanje organizma. On predstavlja bitnu osnovu za održavanje i jačanje imuniteta, ali i popravljanje čitavog stanja organizma kod ljudi.

Cinkova pasta deluje antibakterijski i kao antioksidans, jer uklanja slobodne radikale. Osim što je antibakterijsko, ono se često koristi za razne probleme sa kožom. Odličan je lek za mnoga kožna oboljenja i rešavanje dermatoloških problema. Cinkova pasta se koristi protiv potkožnih bubuljica, akni, bubuljica, iritacija kože kao  i za čišćenje kože.

Obzirom na to da su sve te promene neprijatne pa čak i naporne, cinkova pasta je odlična, jer te probleme rešava veoma brzo i efikasno. Pasta ne deluje samo kratkoročno, već dubinski čisti pore i uklanja sve mrtve ćelije sa kože lica (i tela).
 

Vitamin E, od njega kosa raste kao luda! Može se koristiti na 3 načina!

Seda kosa? Unosite dovoljno ovih vitamina i nećete osedeti! 

Cinkova pasta često se koristi i u borbi protiv herpesa, koji se može pojaviti kao neprijatna izraslina na ustima ili blizu nosa. Herpes se pojavljuje kao znak pada imuniteta, tako da je bitno da pastu primenjujete odmah pri početku formiranja herpesa na usnama.

Ako koristite cinkovu pastu za rešavanje problema sa kožom, ona se mora koristiti svakodnevno. Ako na vreme reagujete protiv bubuljica i akni, velika je verovatnoća da ćete se brzo rešiti svih problema na koži. Cink će ukloniti višak sebuma i prljavštine sa vašeg lica, a i sve bakterije će biti očišćene.


Sama upotreba cinkove paste je jednostavna. Pasta se sme koristiti nekoliko puta dnevno, u zavisnosti od simptoma i dugotrajnosti problema koji želite da rešite. Mesta koja su iritirana blagim crvenilom treba tretirati kremom koja sadrži koncentarciju od 15% cinka, dok se za jače osipe i iritacije koristi proizvod sa 40% koncentracije cinka.


Cinkova pasta koristi se isključivo za spoljašnju upotrebu. Pre nanošenja cinkove paste na kožu, dobro isprerite taj deo kože, ali i ruke kojima nanosite pastu. Ako je koristite za lečenje kožnog problema, namažite kožu po celom delu gde je pogođena. Nakon mazanja operite ruke i ostavite namazani deo kože bez zavoja.

Kada stavljate cinkovu pastu na lice, izrazito pazite da krema ne dođe u kontakt sa očima, i da ne uđe u nos ili usta. Cinkova pasta uspešno rešava i problem osipa od pelena kod bebe, samo je mažite u tanjim slojevima. Pre korišćenja cinkove paste kod beba, posavetujte se sa pedijatrom.

Nije poznato da cinkova pasta ima nekih neželjenih svojstava i prikladna je za svaki tip kože. Kupujte je u apoteci.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>