Region

Svet

Republika Kadebostany sutra prvi put u Srbiji!

Zastava konceptualne republike Kadebostani, koju je izgradio njen „predsednikˮ, Gijom de Kadebostani zavijoriće se sutra, 23. novembra u Domu omladine Beograda. Republika Kadebostany sutra prvi put u Srbiji!

Republika Kadebostany sutra prvi put u Srbiji! PromoPočevši kao elektro Dj, a vođen željom za pripadanjem i umetničkom slobodom, u konceptualnoj republici je pronašao odgovore na najintimnija pitanja.

„Ja sam usvojeno dete i nikad nisam mogao da odgovorim na pitanje: Odakle potičeš? Zato sam napravio svoju domovinu iz snova, Republiku Kadebostany. Vrlo je intimna... Stvorena je iz nečega što je bilo vrlo lično, a sada je univerzalno. To je savršeno umetničko platno.’’

Osim po hitovima, snažnom vizualnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po tome što je njihov hit  „Castle in the snowˮ ušao na zvaničnu NASA playlistu za put na mesec 2024. godine. Svetski uspeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyonce „Crazy in loveˮ, koja je postala i soundtrack za holivudski blokbaster film „50 nijansi siveˮ.

Nakon toga nižu hitove „Teddy Bearˮ, „Castle in the snowˮ, „Mind if I stayˮ, inspirišući DJ-eve širom sveta da rade neverovatnu količinu remiksa njihovih pesama.

Fantastični vizualni efekti, plesne tačke, pa čak i marševi koji prate sve nastupe benda Kadebostani stvaraju rečima neospisiv događaj koji se ne sme propustiti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>