Region

Svet

Sloba Radanović izveo udatu devojku u provod!

Pevač Slobodan Sloba Radanović je pre dva dana izveo svoju udatu devojku Jelenu Đuričanin Marković u provod, na izvođenje stendap komedije poznatog glumca Dragana Marinkovića Mace u prestonički teatar, a tokom predstave par se ponašao prirodno i nije krio bliskost i nežnost.

Sloba Radanović izveo udatu devojku u provod! Screenshoot/Instagram



Sloba Radanović je već pet meseci u ljubavnoj vezi sa zgodnom plavušom koja je još u braku sa Igorom Markovićem, biznismenom, međutim, Jeleni to ne smeta da ide sa ljubavnikom po gradskim dešavanjima. Tako su pre dva dana golupčići uživali u stendap komediji popularnog glumca Dragana Marinkovića Mace u poznatoj prestoničkoj hali.

- Ušetali su zajedno, vidno raspoloženi kao i svaki normalan par. Sloba je pre početka Macine stendap predstave držao Jelenu oko struka sve dok nisu seli na svoje mesto - otkriva izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su pevač i njegova devojka konstantno čavrljali i uživali u izvođenju popularnog glumca, ali i u društvu jedno drugog.

- Slobodan je konstantno tokom predstave nešto došaptavao Jeleni, ona se smeškala i gledala ga kao omađijana. Radanovićeva nova devojka u jednom trenutku je diskretno prešla rukom preko njegovog kolena, a on se zadovoljno osmehivao, ali je gledao na pozornicu kako ne bi skrenuo poglede prisutnih gostiju - otkriva izvor za Srpski telegraf.

Podsetimo, popularni pevač i njegova partnerka prvi put su uhvaćeni zajedno u Akademiji 28 u Beogradu, pred predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život", u kojoj takođe glumi Maca.

- I Sloba i Jelena poznaju i cene Macu kao prijatelja i umetnika, pa je logično što ih najčešće viđaju zajedno na njegovim predstavama. Čak mislim da ih je spojila zajednička ljubav prema komediji i neobuzdanom smehu koji ona izaziva - zaključuje izvor.

Jeleni ne prija da izlazi po novinama!

Sloba Radanović je u izjavi za Srpski telegraf potvrdio bliskost sa Jelenom Đuričanin Marković, ali je tvrdio da je razvedena od prošle godine.

- Jelena se razvela krajem prošle godine, koliko ja znam. S njom sam jako blizak, ali nismo u emotivnoj vezi, nego smo samo prijatelji. Njenog bivšeg muža sam upoznao i delovao mi je čestito i normalno, a ne kriminalac, kako kažu bolesni fanovi. Jelena i ja ne krijemo da smo bliski jer u suprotnom ne bismo išli zajedno u pozorište. Međutim, njoj ne prija da izlazi po novinama zbog privatnih i vrlo osetljivih stvari - rekao je Radanović za Srpski telegraf.
 

Sloba Radanović objavio spot za pesmu Bivši! (VIDEO)



 

Slobina majka: Slobu je neko ukleo!

Draginja Radanović, majka popularnog pevača, najbližim komšijama se poverila koliko joj je teško i da Slobodanov otac i ona nemaju snage da preživljavaju sinovljeve pogrešne ljubavne izbore.

- "Prvo cela ta agonija sa Kristinom, "Zadruga", Luna i sve ostalo, sad ta udata. Hoćemo da umremo šta nas snađe, kao da nam je neko ukleo sina", rekla je Draginja plačući - prenela je komšinica Radanovića iz Zrenjanina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>