Lepota

Ljubav

Šta je bebi botoks i koje bore uklanja?!

Jedan estetski hirurg je samo jednom objavom na Instagramu izazvao pravu pometnju. Naime, njegovu fotografiju koja kombinuje portrete Kejt Midlton pre i posle navodnog zahvata "bebi botoks" preneli su mnogi na Tviteru, pa se uzburkala i engleska i internacionalna javnsot. Šta je bebi botoks i koje bore uklanja?!

Šta je bebi botoks i koje bore uklanja?! Foto: Twitter



Vojvotkinja od Kembridža pleni pažnju gde god da se pojavi svojim prefinjenim izgledom, ali izgleda da nije odolela estetskim korekcijama lica.
 

Frizure koje ne izlaze iz mode! Pristaju bukvalno svima!


Spekulacije da se supruga princa Vilijama podrvrgla popularnom estetskom zahvatu ne prestaju, piše Stil.

"Naša Kejt voli malo “baby botoksa”. Na fotografiji “pre” izgleda umorno i na licu joj se vide bore. Na fotografiji “posle” lice joj izgleda glatko i blista. Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na deo čela između obrva", napisao je NIkolas Daglas, tviteraš koji prenosi razne tekstove po Internetu, a naročito prati članove kraljevske porodice.

Ova vest prilično je uzburkala javnost, te se oglasio predstavnik Kensingtonske palate za javnosti koji je kategorički odbacio tvrdnje, kao i da kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti.

Bebi botoks je, u suštini, isto što i botoks, samo što se daju manje doze pa je rezultat prirodniji.

Njime se sprečavaju bore, ali i dalje imate mogućnost prirodne mimike, a ten deluje daleko svežije. 

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>