Zadruga

Parovi

Ivan Gajić zaplakao u studiju nakon izbacivanja! (VIDEO)

Nakon što je dobio manje glasova publike, novinar je napustio velelepno imanje u Šimanovcima. Gajića su na samom ulasku u studio, dočekale majka i pevačica Sara Reljić. Ivan Gajić zaplakao u studiju nakon izbacivanja!

Ivan Gajić zaplakao u studiju nakon izbacivanja! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeU razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, novinar je objasnio kako izgleda život u "Zadruzi".

"U principu sve je okej, dok ne stigne pismo. Tada krene crni sto i kreću svađe. Kada napustimo sto, sve je opet okej" - objasnio je Ivan Gajić.

Novinar je prokomentarisao ljubavne odnose u "Zadruzi", a naročito turbulentnu romansu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

"Oni su noćas počeli da razgovaraju, Zola i ja smo bili u izolaciji. Miljana se zaklela da neće biti nikada sa njim, pa je korigovala kletvu da neće biti sa njim dok su u Zadruzi. U izolaciji smo pričali, rekao mi je da je u pitanju velika ljubav i da polivanje nije toliko bitna stvar da ne budu zajedno. Miljana je jednostavno jedna osoba kada je sa Zolom, kada ode u apartman, ona se vrati potpuno drugačija, tako da Marija ima veliki uticaj na nju. Nema nikakve šanse da Marija i Zola koriguju odnos, ona je bila dobra sa njim nekoliko dana kako bi ga ubedila da pristane na kiretažu i to je to." - rekao je Ivan.

U nastavku je Gajić govorio i o svim ljubavima Vladimira Tomovića:

"Ja ne mogu Vladimira da shvatim, sa mnogim devojkama je bio. Ti kada posmatraš sa strane, nije ti jasno, to izgleda kao da je istinski zaljubljen. Ili je odličan glumac, ili je stvarno tako. Kada je Mina u pitanju sputava ga njena svojeglavost, što odaje tajne, mada to nije velika tajna. Njemu je Jelena Pešić zanimljiva jer su mnogi takmičari rekli da je ona najveća dama, a svi vole zabranjeno." - objasnio je Gajić.

Kako pravila rijalitija nalažu, Gajić je na samom kraju napisao ime novog vođe, a ko je to saznaćemo uskoro. Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>