Region

Svet

Slobi Radanoviću prete ubistvom?! Oglasio se suprug njegove devojke!

Slobi Radanoviću prete ubistvom?! Mediji bruje o tome da muž devojke Slobe Radanovića preti pevaču ubistvom, a sada se oglasio i suprug njegove devojke, Jelene Đuričanin.

Slobi Radanoviću prete ubistvom?! Oglasio se suprug njegove devojke! Screenshoot/InstagramJeleninom mužu zasmetalo je što je ona vodila njihovog sina kod pevača, pa je napravio skandal. Ipak, biznismen kaže da mu uopšte ne smeta što je njegova žena već sedam meseci u tajnoj vezi sa pevačem.

"Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom. Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa"- kaže Marković, koji već dugo živi u inostranstvu. Jelenin muž dodaje da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je medu prvima saznao da mu se žena vida sa Radanovićem.

"Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže", priča Igor.

Na pitanje da li je tačno da su "golupčići" trenutno zajedno u Moskvi odgovara:

"Da, jesu. Jelena me je zvala da krenem s njom u Moskvu jer tečno govorim ruski. Otputovala je tamo da leči glavobolju. Upoznali smo se. On je jedan fini kulturan mladić".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>