Region

Svet

Luna Đogani oplela po Slobi Radanoviću i njegovoj udatoj devojci!

Luna Đogani dočekala je svojih pet minuta, pa je brutalno oplela po bivšem ljubavniku Slobi Radanoviću i njegovoj novoj, još uvek udatoj, devojci Jeleni Đuričanin Marković. Đoganijeva smatra da je pevača stiglo sve ono što je on njoj radio i ne krije da joj je drago što je sada Sloba predstavljen kao ljubavnik tuđe žene.

Luna Đogani oplela po Slobi Radanoviću i njegovoj udatoj devojci! Screenshoot/InstagramKako smo pre dva dana pisali, Radanović je već pet meseci u ljubavnoj vezi sa atraktivnom plavušom Jelenom, koja je zbog njega ostavila supruga, poznatog biznismena Igora Markovića. Za Srpski telegraf Lunin blizak prijatelj otkrio je kako ona gleda na Radanovićevu najnoviju aferu sa udatom ženom.

- Slobu su stigle sve moje kletve i svaka moja suza! Ne mogu da budem neiskrena i da kažem da mi nije drago. Jeste! Drago mi je samo zato što Slobodan nije ispao čovek prema meni. Evo, neka sada vidi kako je biti ljubavnik. Baš me zanima kako će se sada ponašati kada ga svi budu okarakterisali kao otimača tuđih žena - rekla je Luna svom prijatelju koji nam je doslovce preneo njene reči.- Znate kako kažu, sve se vraća. Ovaj od gore sve gleda. Vidim da on pokušava da se izvadi iz čitave situacije, ali je i više nego očigledno da je on sa tom udatom ženom u vezi. Baš me zanima šta li njen muž, za kojeg Sloba kaže da ga poznaje i da je gospodin, ima da kaže na to što mu je Radanović preoteo ženu. Nadam se da će debelo osetiti šta znači biti nečiji ljubavnik.

Podsećamo da je Sloba u "Zadruzi 1" prevario svoju tadašnju ženu Kiju Kockar sa Lunom. Nakon toga Đoganijeva je mesecima bila na stubu srama zato što je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem. Nakon samo par godina, Radanovića je stigla ista sudbina.

Jelenu će muž uništiti!

Kako je Igor Marković saznao da mu žena Jelena i Sloba rade iza leđa, kako tvrde naši izvori, on je poludeo, a tek kada je shvatio da se oni već mesecima viđaju, zapretio je da će je uništiti.

- Igor je gospodin, čovek od reči. Njemu ovakva bruka ne treba. Jelena nije svesna šta radi, Igor će je uništiti. Otkriće sve njene tajne, koje nimalo nisu naivne. Progovoriće o svemu što je radila kada je upoznao, kao i o nekim stvarima koje će lično po nju loše uticati - rekao je izvor blizak Markoviću i dodao:

- Jeleni je ispunjena svaka želja, Igor je na nju gledao kao na princezu. Živi u potpunom luksuzu, sve dobija na tacni. Ovakvo njeno ponašanje iznenadilo je celo naše društvo. Jednostavno, niko nije ni pomišljao da je ona spremna na tako nešto. Znali smo Slobu, kao i Igor što ga je poznavao, ali nikada nismo slutili da će Jelena i on napraviti ovako nešto.

Anabela: Slobodanov život me ne zanima!

Kako je Anabela Bukva preživela pravi pakao dok je njena ćerka Luna bila u vezi sa Slobom, pitali smo je da li je tačno da se u životu sve vraća, te da su pevača stigle sve Lunine suze.

- Nemojte mene, molim vas. Što bi mene interesovao njegov život i šta on radi?! Moje dete odavno nema nikakve veze sa njim, tako da me ne zanima ništa vezano za njega - rekla je Bukva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs


>