Zadruga

Parovi

Miljana Kulić u krevetu kod Bojana Đukića! (VIDEO)

Posle flertovanja sa Mirkom Gavrićem, sa kojim se čak držala za ruke i igrala tokom žurke, i Nikolom Orozovićem kog je pokušala da poljubi i rekla mu kako što pre želi da zaboravi Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić u krevetu kod Bojana Đukića! 

Miljana Kulić u krevetu kod Bojana Đukića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube"Dobar je Mirko - započeo je Bojan, pa dodao: Miksi, treba da nađeš novog dečka. Što ne budeš sa Mirkom? On je legenda! Vi se toliko slažete. Šta bi sa Zolom? Jedva čekam da te zagrlim Miljana. Miksi, mi smo drugari, emotivno si rastrojena. Ispipala si me na foru... Muvaš se sa Mirkom." - pričao je Bojan.

"Dobar si i ti! Dobar si u duši, ali zamalo! Daj bre Boki. Nije ti dobro kada sam ovako blizu. Došla sam malo da pričamo. Sa Zolom je kraj i tačka! Meni se ti dopadaš i ja iz tvog kreveta ne idem! Kad možemo da popijemo kafu, da se bolje upoznamo? Ja znam da si ti došao da se ženiš, a ja da se udam. Gde sam te ispipala? To što ti aludiraš da neko izvlači iz konteksta... Ja sam videla da si ti gromada." - bile su reči Miljane Kulić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>