Region

Svet

Učesnik Parova o aferi sa pevačicom: Radu Manojlović, Haris ostavio zbog mene!

Učesnik Parova progovorio o aferi sa pevačicom Radom Manojlović! Organizovao sam joj koncert, vozikao je, a ona me je ljubila! Radu je Haris Berković ostavio zbog mene, tvrdi kontroverzni učesnik rijalitija "Parovi 8" Dario Šogorović.

Učesnik Parova o aferi sa pevačicom: Radu Manojlović, Haris ostavio zbog mene! Screenshoot/InstagramKontroverzni učesnik rijalitija "Parovi 8" Dario Šogorović ne prestaje da diže prašinu od momenta kada je odlučio da se priključi već uigranoj ekipi u vili u Zemunu. On nam je pred sam ulazak u rijaliti ispričao sve o avanturi koju je imao sa Radom Manojlović, a koja se neslavno završila, barem po nju. Šogorović za Rijaliti tvrdi da je otkačio Radu Manojlović, koja je sa njim želela nešto više od drugarstva.

- Rada Manojlović je sa mnom provela neko vreme, upoznali smo se, šetali smo. Mediji su to čak i zabeležili. Nju je Haris Berković ostavio upravo zbog mene. Ja sam prijateljski bio sa njom, ali ona je htela nešto od mene. U mom kraju sam joj organizovao jedan koncert. Ja sam je vozio za Beograd, družili smo se. Ljubila me je, šetali smo kroz grad, držali se za rukice. Onda sam joj objasnio da sam zauzet. Rekao sam joj da je top što hoće nešto od mene, ali da je bolje da ostanemo prijatelji. Kada je videla da nema šanse kod mene, Rada se tada vratila svom dečku Harisu. Znam da joj nije bilo svejedno zbog toga što sam morao da je odbijem. Bila je tužna, videlo se to u njenom pogledu. Haris je poludeo, pobesneo, svašta joj je rekao. Ona je bila hladna, nije se uzbudila zbog njegovih reči - rekao je Šogorović bez dlake na jeziku.

 

Ipak, izvor Rijalitija upućen u život popularne pevačice tvrdi da Dario sve laže i da se upravo on nabacivao Radi, te da nije mogla da diše od njega.

"Šogorović je lažov kakvog nema, taj laže kad zine. On je spreman na sve zarad malog prostora u novinama i medijima. On je čuo da Rada nastupa u Prnjavoru, odmah je isplanirao kako da dođe do nje i da je šarmira. Iskoristio je svoja poznanstva da bi joj se približio. Bilo mu je važno da se uslika pored pevačice nekoliko puta i da tako pravi priču za medije jer je bio medijski zapostavljen. Rada je poznata kao fina, ljubazna devojka, nikada nikoga ne bi odbila za slikanje. Tako je i njemu izašla u susret. Kada je Haris video slike na portalima, poludeo je. Iako Rada ništa nije imala sa Dariom, on joj nije verovao. Šogorović jedino nije slagao da su Haris i Rada raskinuli. Istina je da su se žestoko posvađali i da je on rekao kraj. Posle su se izmirili jer je i sam shvatio kakav je lažov Dario. Haris jedva čeka da ga sretne i da mu saspe u lice sve što misli o njemu i njegovim lažima." - završava izvor blizak pevačici.

 

Šutnuo Irmu u vaginu!

Dario Šogorović je u prošloj sezoni "Parova" na provokacije Irme Serjanić odgovorio nasiljem, pa ju je šutnuo u intimne delove svom silom. Irma je odmah pala na pod od bola i nazvala ga bolesnikom, a učesnik je završio u izolaciji. Ova situacija zgrozila je takmičare uprkos svim njihovim međusobnim sukobima jer nije nimalo naivno ono što je učinio Šogorović.

- Nakon emisije uživo Irma se žalila na ogromne bolove. Ljudi iz produkcije odmah su sišli u tajnu sobu kako bi videli o čemu se radi. Od jačine udarca ona je na gaćama imala krv. Verovatno je prokrvarila u trenutku - naveo je izvor blizak produkciji.

Dario hoće Ivaniu

Dario je uporan u nameri da osvoji Ivaniu Bajić, ali ona je priznala da nema šanse da on bude izbor njenog partnera.

- Ja Ivaniu poznajem, nisam imao ništa sa njom, spavala je kod mene dve noći, bila je na vašaru, gajila je simpatije - rekao je Dario.

Ivania Bajić smatra da su ovo samo banalne provokacije od Darija Šogorovića jer mu je sada, po njenom mišljenju, samo to oružje preostalo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>