Lepota

Ljubav

Kako da imate savršene šiške tokom celog dana?!

Želite šiške ali se ne usuđujete na taj korak zbog zahtevnog održavanja? To više nije problem! sjajan trik za devojke sa šiškama! Kako da imate savršene šiške tokom celog dana?!

Kako da imate savršene šiške tokom celog dana?! Screenshoot/InstagramAko ste ikada imale šiške, sigurno ste barem jednom pomislile: "Zašto mi je to trebalo?". Njihovo održavanje zahteva mnogo više angažmana u odnosu na druge frizure, a postoji jedna posebno iritantna stvar sa kojom su se susreli svi koji su ih imali. Slutite li već o čemu govorimo?

Da, ona neverovatno iritantna pojava kada se šiške podele tačno na sredini vašeg čela i ostaju tako podeljene koliko god se trudile da ne bude tako.

Ipak, frizer slavnih, Mark Taundsend, ima rešenje. Reč je o čoveku kojeg mnogi nazivaju "kraljem šišanja šiški", a koji uvek ima asa u rukavu kada treba da se spasi loša frizura. Naime, njegova tajna je vrlo jednostavna, a obuhvata tek nekoliko prskanja kose šamponom za suvo pranje.
 

Anti age voće: Lepša i mlađa koža uz pomoć ovog voća!Uvek kažem da lak za kosu lepi dlake jednu za drugu, dok ih šampon za suvo pranje razdvaja. Zato kosa uvek izgleda gušće nakon prskanja suvog šampona - objasnio je Mark.

Zato, čak i onda kada vam kosa nije prljava, slobodno naprskajte malo šiške i one se više neće razdvajati!


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Index.hr/Cosmopolitan

Povezane vesti:


>