Region

Svet

Preokret! Andreana Čekić se pomirila sa svojim oženjenim dečkom!

Andreana Čekić se pomirila sa svojim oženjenim dečkom, par se prvi put oglasio posle velikog skandala! Preokret! Bićemo zajedno do kraja života - rekao je Marko ovom prilikom.

Preokret! Andreana Čekić se pomirila sa svojim oženjenim dečkom! Screenshoot/InstagramPre nekoliko nedelja je kao bomba odjeknula vest da je naša pevačica Andreana Čekić raskinula sa svojim oženjenim verenikom Markom Miloševićem, koji je navodno tokom jedne svađe čak i pljunuo pevačicu i pocepao joj košulju.

Andrana nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove priče, ali su sve slike na kojima je u zagrljaju Miloševića nestale sa njenog Instagram profila.

Pevačica je sada prvi put odlučila da progovori o ovoj temi, te je putem Instagram storija snimila svog dečka u automobilu, koji je otkrio da su zajedno i da je među njima sve u najboljem redu.

"Zajedno smo, volimo se najviše na svetu i ništa nas neće rastaviti. Bićemo zajedno do kraja života." - rekao je Marko ovom prilikom.

Da li je ovo bila samo trenutna trzavica u njihovoj vezi i da li će do njihovog venčanja zaista uskoro dođi, ostajte da vidimo u narednom periodu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>