Region

Svet

Zbog nje je ostavio Eminu Jahović! Sadetin započeo vezu sa glumicom!

Zbog nje je ostavio Eminu Jahović! Sadetin započeo vezu sa glumicom Jeliz Šar! Posle svega, biznismen je ponovo odlučio da se vrati Emini, a ona je pristala na pomirenje. 

Zbog nje je ostavio Eminu Jahović! Sadetin započeo vezu sa glumicom! Screenshoot/InstagramPevačica Emina Jahović oprostila je svom dečku, turskom milijarderu Sadetinu Saranu, kada ju je pre nekoliko meseci ostavio zbog druge žene. Reč je o glumici Jeliz Šar. Posle svega, biznismen je ponovo odlučio da se vrati Emini, a ona je pristala da se pomire.

U medijima u Turskoj sada su se pojavile nove informacije. Ovoga puta objavljena je informacija da je Saran raskinuo s Jahovićevom zbog druge žene. Poznato je da se ovaj par rastao krajem prošle godine, nakon nekoliko meseci zabavljanja, a razlog za to navodno su bile nepremostive razlike i različiti pogledi na budućnost.

 

"Potvrđeno je da je Saran imao aferu sa Jeliz. Između ostalog, to je razlog što je nakratko raskinuo sa Eminom. On je zaljubljen u Jahovićevu i voli je, ali je proradila hemija s glumicom. Kako nije hteo da vara Eminu, a i sam je bio zbunjen zbog svega što ga je snašlo, odlučio je da je ostavi kako bi razmislio o svemu. Tada je iskoristio priliku i smuvao se s Jeliz, s kojom je bio u tajnoj vezi nekoliko meseci."- piše u turskim medijima i naovde da je Jahovićeva u tom periodu bila očajana.

"Emina je patila za Sadetinom, bilo joj je teško jer se zaljubila prvi put nakon razvoda od Mustafe Sandala. Kada je čula da ima drugu, bilo joj je još teže, ali nisam siguran da li je znala ko je u pitanju. Sadetin je tada poslao poruku Emini, čuli su se, videli i ona je rešila da mu da drugu šansu. Molio ju je da mu oprosti, da je zaljubljen samo u nju i da ni s jednom nema to što ima s njom. Sve u svemu, njih dvoje se mnogo vole, samo nekada ne ide baš sve glatko. Sada su srećni, uživaju u vezi i planiraju zajedničku budućnost." - tvrdi izvor blizak biznismenu za turske medije.

Emina se prošle godine u junu razvela od Mustafe Sandala, s kojim je bila deset godina u braku i ima dvoje dece. Ubrzo nakon toga, ona je uplovila u vezu sa Sadetinom, ali su njih dvoje pokušali da sakriju vezu od očiju javnosti. Danas ne kriju da su zajedno, a Emina je čak objavljivala i snimke sa Saranom na Instagramu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>