Ljubav

Style

Svaka treća žena ima problem! Evo zašto gube želju za s*ksom!

Smanjena seksualna želja i nemogućnost postizanja orgazma najčešći su seksualni problemi kod žena. Zapravo svaka treća žena ima problem. Evo zašto gube želju za s*ksom! Da li seksualna želja opada kako starimo?

Svaka treća žena ima problem! Evo zašto gube želju za s*ksom! Svet Plus
1. Koji su najčešći uzroci gubitka polne želje kod žena?

Kada su dame u pitanju, svađe i konflikti s partnerom su glavni uzroci gubitka želje. Kod njih se seksualnost velikim delom odvija u glavi. Ako se u mislima i dalje bave problemima, ne mogu istovremeno biti otvorene za erotske igre.

2. Znači li to da je ženama potrebna potpuna harmonija?

U načelu da. Može se reći da kod otprilike 70% žena koje ne osećaju potrebu za seksom zapravo nešto nije u redu s vezom.

3. Da li seksualna želja opada kako starimo?

I da i ne. Studije pokazuju da veću ulogu igra dužina veze. To zapravo znači da žene starije od 50 godina s novim partnerom mogu i te kako da uživaju u krevetu.4. Šta može da umanji želju za seksom kod mladih žena?

Kontraceptivne pilule. Neki hormoni nepovoljno utiču na nivo muških hormona. To dovodi do smanjenja polne želje. U takvim situacijama trebalo bi promeniti pilule.

5. Zašto toliko žena ima problem sa postizanjem orgazma?

Najčešći uzroci takvih situacija su duševno stanje i konflikti s partnerom. Organski uzroci ređe su odgovorni za takve probleme.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>