Region

Svet

Dragana Mićalović: Psihijatrijsko lečenje za čoveka koji je proganjao!

Dragana Mićalović je početkom oktobra prijavila slučaj policiji, te je osumnjičeni odmah po prijavi priveden! Tužilaštvo traži psihijatrijsko lečenje za čoveka iz Obrenovca koji je proganjao glumicu.

Dragana Mićalović: Psihijatrijsko lečenje za čoveka koji je proganjao! Screenshoot/InstagramKako saznaje "Blic", tužilaštvo traži psihijatrijsko lečenje za tridesetrogodišnjeg M.D. iz Obrenovca, koji se sumnjiči za praćenje i proganjanje glumice Dragane Mićalović.

Dragana Mićalović je početkom oktobra prijavila slučaj policiji, te je osumnjičeni odmah po prijavi priveden, a prema najnovijim infromacijama tužilaštvo želi da tridesetrogodišnji M.D. ide na psihijatrijsko lečenje. Prema protokolu, sud bi trebalo da donese konačnu odluku.

Podsetimo, policija je prvog oktobra ove godine, odmah po prijavi, uhapsila tridesetrogodišnjeg M.D., te mu je određeno zadržavanje po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva, nakon čega je bio i saslušan.

Ona je tada izjavila da je dobro i da nije povređena.

"Dobro sam, sve je u redu, nisam povređena, policijska istraga je u toku i ne bih ništa dalje komentarisala dok oni rade svoj posao" , izjavila je Dragana za "Blic".

"Istina je da sam imala neprijatne situacije poslednja četiri meseca. Smatrala sam da je u pitanju nesporazum i da će se smiriti, međutim, juče sam slučaj prijavila nadležnim organima, koji su odmah odreagovali", dodala je ona tada.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>