Region

Svet

Nataša Bekvalac: Prva ispovest posle razvoda i nasilja!

Nataša Bekvalac tvrdi da ju je Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine. Ona je progovorila o torturi koju je trpela sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je tadašnji suprug krvnički pretukao. Prva ispovest posle razvoda i nasilja! 

Nataša Bekvalac: Prva ispovest posle razvoda i nasilja! Screenshoot/Instagram- Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao. Trpela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo - bila je iskrena Nataša.

- Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sa samopouzdanje i bila odsečena od porodice i prijatelja... ostala sam sama. - rekla je Bekvalčeva.

 

- On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim. - rekla je pevačica.


- Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - rekla je ona.

- Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja. - završila je Nataša Bekvalac.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>