Region

Svet

Bojan Tomović pokušao da se ubije, a sada najavljuje tužbu! (VIDEO)

Pevač Bojan Tomović pokušao je da se ubije u četvrtak uveče, ali je tragičan ishod, na svu sreću, izbegnut. Na svom Instagram profilu ostavio i oproštajnu poruku, u kojoj je uputio izvinjenje najbližima, a sada najvljuje tužbu protiv Miljane i Siniše Kulić.

Bojan Tomović pokušao da se ubije, a sada najavljuje tužbu! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePevač Bojan Tomović pokušao je da se ubije u četvrtak uveče, ali je tragičan ishod, na svu sreću, izbegnut. Tomović je na svom Instagram profilu ostavio i oproštajnu poruku, u kojoj je uputio izvinjenje najbližima.

Njegova porodica objavila je da je Bojan i dalje u kritičnom stanju nakon prevelike doze sedativa, ali da je živ.

Sad se oglasio i pevač objavom na društvenim mrežama, gde je napisao da nema predaje i zahvalio se svima na željama za brz oporavak.

Na "stori" je Bojan postavio snimak iz Zadruge, u kojem Miljana Kulić priča kako su "njeni ljudi" tukli Bojana, uz reč "TUŽBA".

Crnogorska policija reagovala je u noći između četvrtka i petka na poziv komšija da se nešto dešava u stanu poznatog pevača. Nakon intervencije, Bojan je pronađen u kritičnom stanju.

"Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja," napisao je Tomović, koji je ranije priznao da se bori sa bipolarnim poremećajem.

Tomović je nedavno promenio ime u Amar Moštrokol, a u četvrtak uveče je na svoj Instagram profil postavio nekoliko "mračnih" slika i rečenice - "opet mi se to događa" i "moja karta je jednosmerna".

On je nedavno za Mondo pričao o promeni vere, incidentima vezanim za učesnicu Zadruge i drugim temama, pogledajte!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>