Zadruga

Parovi

Tijana i Ana se stide svoje sestre! Marija Kulić u suzama! (VIDEO)

Ona nema obzira prema nama. Tijana i Ana se stide svoje sestre! Marija Kulić u suzama, teško je podnela Miljanin abortus. Postala sam mnogo osetljiva jer ulazim u menopauzu. Ona nije smela da uđe bez mene, ja sam nju držala za ruku u ambulanti, držala sam je za ruku dok su joj davali anesteziju, meni se slošilo, pa su me izveli u drugu prostoriju. 

Tijana i Ana se stide svoje sestre! Marija Kulić u suzama! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeVoditelj Ognjen Amidžić je porazgovarao sa Marijom Kulić, čija je ćerka Miljana Kulić obavila abortus, a Marija je sve vreme bila uz nju.

"Nije mi bilo lako, teško sam podnela, znala sam da će mi biti tako, ali sam bila tako drska i dostojanstvena da ona vidi da se ja ne dvoumim. Međutim, ja kad sednem sama sa sobom nije mi lako, ali izabrala sam nešto što je bezbolnije za nju. Bez obzira što sam znala da je to bolje i za nju, i za to dete, i za Zolu, nije mi bilo svejedno kad sam otišla tamo. Postala sam mnogo osetljiva jer ulazim u menopauzu. Ona nije smela da uđe bez mene, ja sam nju držala za ruku u ambulanti, držala sam je za ruku dok su joj davali anesteziju, meni se slošilo, pa su me izveli u drugu prostoriju. Mnogo mi je bilo teško juče, povukla sam se, bila sam sama. Sad sam malo popričala sa Matejom, da vidim šta je u njegovoj glavi... Proći će ih to, rekla sam i Miljani i Zoli da vode računa, da ne smeju da imaju nezaštićene odnose. Htela sam da joj kažem da posle kiretaže 40 dana ne sme da ima odnose, onda da sačeka ciklus i da krene sa pilulama. Ja ne mogu da opravdam njeno ponašanje ovde, zato što ne može nijedno veče da prođe bez odnosa, ispada da nema obzira prema roditeljima i prema sestrama." - rekla je Marija kroz suze, a zatim otkrila šta su sestre poručile Miljani."I Tijana i Ana se stide nje. Niko ne može da veruje da ona ne može da se suzdrži. Ona je dugo bila sama, po 9, 10 meseci, ona može bez toga, a ovo kao da tera inat pa je non-stop sa njim. I da izuzmemo nas porodicu, ali ovo dete Željko kad poraste da gleda te klipove, pa to nema smisla. Ona kaže da će to da obriše, ja joj kažem zašto radiš nešto čega ćeš da se stidiš i da brišeš. Meni nije bilo dobro juče, morala sam da izvršim još jednu kontrolu pa sam se onda vratila. Onda smo se posvađali što sam joj rekla da ne može da ima odnose 40 dana, a ona kaže: "Ovaj mi je rekao 3 dana, 6 dana".... Tijana se ljutila što ovo radi u rijalitiju, mnogo su ljute na Miljanu šta mi radi. Tijana joj kaže, dete gleda objektivno, kaže joj: "Majka je sve u pravu", a ona kaže da mi ne volimo Zolu. Ja smatram da kad se završi rijaliti, da neće biti zajedno, ovo je šou, nije stvarni svet. Ona mora da ima negde u podsvesti da je sve ovo njegova igra. Zola se sada stvarno okej ponaša prema njoj, ali videćemo koliko će to da traje kad se ovo bude završilo." - navela je Kulićka.

Ona je prokomentarisala i to što su pojedini zadrugari prozivali Miljanu nakon abortusa, te je okarakterisala Dalilu i Dejana Dragojevića kao negativce.

"Ja sam danas ćutala jer na onakva dobacivanja nema šta da se kaže. Da ja vređam Dalilu, a svi znamo da je ona isto uradila, to priča u momentu kad je Miljani stvarno teško... Nisam htela da joj dajem na značaju, smatram da je Dalila zla, nije dobar čovek, i Dejan i Dalila su mi ovde stvarno nebitni. Po mom mišljenju su oni ovde negativci." - rekla je Marija.

Marija Kulić je imala samo reči hvale za Vladimira Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša koji su Miljani pravi prijatelji.

"Našli su joj se, Vlada je rekao da mu je Miljana draga, Janjuš je rekao da je voli, i mislim da su iskreni. Momci su dobri, nadam se da će njih poslušati nekad ako neće mene." - zaključila je Marija.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>