Region

Svet

Region

Serija Grupa treća epizoda: Luka pokušava beg iz zemlje... (VIDEO)

Serija "Grupa" treća epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a večeras u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri... Luka pokušava beg iz zemlje, ali ubrzo kreće da ga proganja čovek koji radi za oca Danice, devojke koja je nastradala na žurci na kojoj je Luka prodavao narkotike. 

Serija Grupa treća epizoda: Luka pokušava beg iz zemlje... (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Istraga eksplozije koja se dogodila u Hangaru dovodi do iznenađujućeg saznanja koje će za neke likove biti okidač za planiranje osvete, dok će druge naterati da se bore za svoj život.

Mirijana Tomić Sremica se neće zaustaviti dok ne pronađe ubice svog brata, Petra će inspektorima morati da objasni zašto je došla u Hangar i zašto se Rade samo njoj javio, dok Gaga opet radi na svoju ruku. Čija tajna je otkrivena, a ko uspeva da sakrije svoj dupli život...
 

Serija Dug moru četvrta epizoda: Nastavak kobne noći! (VIDEO)





Treća epizoda:

Policija poziva Petru na saslušanje. Inspektori Marta i Gaga ispituju je kakva je priroda njene veze sa mafijašem Radetom Sremcem sa kojim se videla te večeri kada je on ubijen. U svoju potragu za ubicom kreće i Radetova sestra, Sremica. Luka ispeva da pobegne iz sobe u kojoj ga je Boris držao vezanog i fizički zlostavljao. Hoće da ilegalno izađe iz zemlje, ali ubrzo kreće da ga proganja čovek koji radi za oca Danice, devojke koja je nastradala na žurci na kojoj je Luka prodavao narkotike. 

Uloge: Igor Benčina, Ivana Zečević, Jasna Đuričić, Filip Đurić, Milica Trifunović, Pavle Mensur, Marko Milivojev Mili, Denis Murić, Vojin Ćetković, Tijana Marković, Bojan Žirović, Boris Jager, Nela Mihailović. 

Nedelja, 27. oktobar, Prvi program, 20.05 časova.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>