Zadruga

Parovi

Miljani Kulić pozlilo! Marija vikala: Sram te bilo! Folirantu! Ne brukaj se! (VIDEO)

Nakon što se posvađala sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana Kulić je u spavaćoj sobi počela da se žali svojim cimerima i tom prilikom je tvrdila kako se ne oseća baš najbolje. Miljani Kulić pozlilo! Marija vikala: Sram te bilo! Folirantu! Ne brukaj se!

Miljani Kulić pozlilo! Marija vikala: Sram te bilo! Folirantu! Ne brukaj se! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Odmah se u sobi pojavila i njena majka Marija Kulić koja je svojoj naslednici poručila da se ne folira, a nakon što su izmerili pritisak utvrdili su da se Miljana odlično oseća, a onda je Kulićeva počela i da se smeje. Zatim se Miljana posvađala opet sa Zolom zbog Ivane Šopić, a Marija je tom prilikom stala na Čolićevu stranu.

"Samo senke vidim... Mama, hoću da padnem... Mama, ne mogu oči da otvorim. A glava, boli me... Oči... "- govorila je Miljana.

"Šta je bilo? Šta je bilo, pitam te? Šta si to obukla? Nije te sramota, p*čka ti materina! Sram te bilo! Šta ti je visoko? Folirant, jedan običan. Folirantu! Neko ni dva dana ne bi bio sa tobom, budi srećna! Oblači pidžamu i u krevet... Idi se obuci! Ti si majka! Ne brukaj se." - pričala je Marija.



"Idealan ti je pritisak! Evo, sada se smeje." - rekao je Zola.

"Namerno prilazi Ivani Šopić i grli je ispred mene! Na žurku više neću da idem sa njim!" - nastavila je Miljana da priča Mariji.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>