Zadruga

Parovi

Tara Simov ima majku koja se prema njoj ponaša kao prema komšinici!

Drugarica je otkrila neke detalje iz života zadrugarke! Tara Simov ima majku koja se prema njoj ponaša kao prema komšinici! Njena mama se ceo život bavila nekim radnjama, a sada živi na Zlatiboru!

Tara Simov ima majku koja se prema njoj ponaša kao prema komšinici! Screenshoot/Instagram



Otkako je počela treća sezona "Zadruge", gledaoci bruje o kontroverznoj manekenki Tari Simov, po čijem životu bi se zasigurno mogao snimiti film. I dok trenutno svi prate njene ljubavne igrarije sa Matejom Matijevićem, i dalje se mnogo priča o Tarinom privatnom životu - odnosu s neprijateljima, svemu što je preživela u detinjstvu, od strane svojih vršnjaka, ali i porodičnom životu.

U sve to odlično je upućena Tarina bliska prijateljica, koja je za Pink.rs otkrila za mnoge do sada nepoznate detalje o njenom životu.

"Tarin tata je uvek, od kada ja znam Taru, živeo u Makedoniji. Dvadeset, trideset godina je mlađi od njene mame. On ima novu ženu u Makedoniji i ima troje dece sa njom. Kada Tara u "Zadruzi" kaže: "Imam dve mlađe sestre", misli na mlađe sestre od tate. Mama je starija, mislim da oni čak i nisu bili u braku, nego da su Taru dobili ovako, van braka. Od mame ima mnogo starijeg brata. On ima 30 i nešto godina. Njena mama se ceo život bavila nekim radnjama... Tarina majka znam da živi sada na Zlatiboru i da se oglašava na njenim fan stranicama. Izgleda kao da je voli, ali je ne voli. Mi kada smo bile male i kada sam odlazila kod njih u stan, Tarina majka se prema njoj ponašala kao da su komšinice, a ne kao majka i ćerka." - iznela je šokantne detalje Tarina prijateljica, koja je insistirala da ostane anonimna.



Sa druge strane, svi su stekli utisak da je Tarin odnos sa majkom u najboljem redu, budući da je neretko pozdravlja javno iz Bele kuće, a šta je zapravo istina ostaje da saznamo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>