Region

Svet

Nakon vesti da su Andreana i Marko raskinuli veridbu, oglasila se njegova supruga!

Osula je paljbu po bivšem ljubavnom paru. Nakon vesti da su Andreana Čekić i Marko Milošević raskinuli veridbu, oglasila se njegova zakonita supruga! Nije štedela pevačicu. Što se mene tiče, ja im ne želim ništa dobro, oboje su pokvareni.

Nakon vesti da su Andreana i Marko raskinuli veridbu, oglasila se njegova supruga! Screenshoot/Instagram




Pevačica Andreana Čekić se pre nešto više od mesec dana verila za svog izabranika Marka Miloševića, koji je još uvek zvanično u braku sa Marinom Milošević, sa kojom ima i ćerku. Međutim, domaći mediji spekulišu da je došlo do raskida ove veridbe i da su Anredana i Marko raskinuli.

Oni su otpratili jedno drugo sa Instagrama, a uklonili su i sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža. Pojedini izvori naveli su da su se pevačica i Milošević nekoliko puta vređali i psovali u javnosti, pa čak i nasrtali jedno na drugo, te je na kraju došlo do konačnog razlaza.

Markova supruga Marina oglasila se ovim povodom, te je istakla da im ne želi ništa dobro, te da su zaslužili sve ono što im se sada dešava.



"Šta da kažem, sve u životu se vraća! Andreana dobija ono što je zaslužila, ostavila je dete bez oca. Njih dvoje me ne zanimaju uopšte. Ja samo znam da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, a njih dvoje su upravo to uradili. Sada plaća za svaku moju suzu. Što se mene tiče, ja im ne želim ništa dobro, oboje su pokvareni." - rekla je Miloševićeva zakonita supruga i dodala:

"Marko za mene više ne postoji, ali ćerka ga mnogo voli. Međutim, on nema obzira ni prema njoj, zamislite onda kakav je to čovek. Nju to sve boli, ali njega briga. On se sa pevačicom provodi i putuje, neka im se svaka suza od mog deteta vrati."

Andreana Čekić je obrisala sve ljubavne fotografije sa Markom sa svog Instagram profila, a čak su se i otpratili sa ove društvene mreže.

"Nemam komentar." - bilo je jedino što je pevačica rekla za Pink.rs, čime je, mnogi će protumačiti, rekla sve.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>