Zadruga

Parovi

Mima Živković ocrnila Jelenu Pešić! Stefanu traži mane, a ona je dvolična! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" želeo je od Mime Živković da čuje sve detalje njenog sukoba sa Ivom Grgurić. Ove dve ukućanke imale su žestoku svađu pre emisije, a sada su odlučile o svemu da progovore. Mima Živković ocrnila Jelenu Pešić! Stefanu traži mane, a ona je dvolična!

Mima Živković ocrnila Jelenu Pešić! Stefanu traži mane, a ona je dvolična! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kada su se ranije večeras svađale Mima Živković i Iva Grgurić osule su paljbu jedna na drugu, ispred mnogobrojnih ukućana u spavaćoj sobi Bele kuće i tom prilikom ove takmičarke nisu birale reči.

"Ona mi je deseti put vikala, kao nešto: "Umukni više!", onda je dobacila: "Tebe niko neće" i meni je pao mrak na oči i sasula sam joj sve u lice. Meni kada padne mrak na oči, ja posle ništa nemam pojma. Svašta sam joj rekla... Da se zbog takvih, kao što je ona, muškarci razvode, da od takvih ne možemo mi ostale da dođemo na red. Iva je krenula prva." - govorila je Živkovićeva.

"Ona samo vrišti i svi joj po kući zameraju to. Ja sam prvo rekla: "Hajde više umukni" i digla sam ton. Ona je počela da se svađa. Ona je jedva dočekala i počela da me vređa prva." - pravdala se Iva.

Nakon ovoga Mima je ušla i u svađu sa Marijom Kulić, za koju je rekla kako smatra da je često napada i da brani Taru Simov. Mima je onda rekla i da se razočarala u Jelenu Pešić, za koju sada smatra da je dvolična.

"Promenila sam mišljenje o Jeleni Pešić. Videla sam neke stvari. Vidim da nije iskrena. Kada se Vladimir zezao nešto za Stefana, ona od tada ne može očima da me gleda. Rekla je za Taru da je najveća stipsa u kući, a onda za stolom to nije spomenula. Druži se sa Ivanom, Ivana se svađa, a ona se smeje. Pravi joj svađe sa Filipom. Stefanu nalazi stalno mane. Vidim da nije iskrena sa deset ljudi ovde." - pričala je Mima Živković.

"Moj mozak ne može da prihvati da postoje ovakve devojke. Mima donosi zaključke, a nije provela sa mnom tri puna sata! To je devojka koju sam štitila i branila od svih kada su je napadali ovde za stolom. Što se tiče mog odnosa sa tobom, ja sam se distancirala onog trenutka kada si počela da mi postavljaš najteža pitanja na koja nisam imala odgovor. Mima, jako si postala histerična! Naporna si!." - govorila je Jelena.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>